SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív videó: Megmutatta milliókat érő szobáját Cooky

Cooky beengedte a Ripost kameráját, pedig ezt a szobát féltve őrzi!
  • Szerző: angie

Ide vonul vissza, ha egy kis szünetre vágyik és itt gyakorolja pilótaként a fel- és leszállást Cooky.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A repülés nagy szerelme a rádiósnak (Fotó: LifeTV)

A rádiós nem tagadja, az évek alatt rengeteg pénzt költött a repülésre, ahogy a szimulátorra is amit a szobában tart.

„Hét éven keresztül nem mentem nyaralni, míg mások a tengerparton voltak én a reptéren gyakoroltam. Amikor ideköltöztem Magyarországra és kezdtem sikeresebb lenni a médiában, minden spórolt pénzemet a repülésbe fektettem, mert tudtam, hogy pilóta akarok lenni. Soha, senkitől nem kértem segítséget, a szüleimtől sem. Ez az én büszkeségem” – jelentette ki a rádiós, aki szerint ha valaki pilóta szeretne lenni, két dolora van szüksége: egészségre és pénzre.

De van a szobában egy eredeti repülő ülés és rengeteg makett is, ám azok egy részét ajándékba kapta, azt viszont elárulta, egy-egy darabnak 800 euróra is rúghat az ára.

A rádiós számára a legértékesebb mégis a szimulátor, ami szintén drága beruházás volt és hatalmas segítség. Évente meg kell újítania a kereskedelmi pilóta engedélyét és ilyenkor több időt tölt gyakorlással.

„A szimulátoron minden olyan, mint az igazi repülőn, azzal a különbséggel, hogy nem mozog, nem rezeg, viszont minden helyzetet képes szimulálni, ami megtörténhet a levegőben. A hanghatások is nagyszerűek és a grafika is tökéletesen kidolgozott” - fejezte be Cooky, aki épp a napokban újította meg engedélyét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?