SZTÁRDZSÚSZ

Civil szakmákban helyezkednek el a koronavírus miatt a magyar sztárok

Magyar hírességeink egyik napról a másikra kerültek bajba. A járvány miatt megcsappantak a bevételeik, ezért sokan új munka után néztek, és meglepő helyeken bukkantak fel. Összeállításunkban olyan ismert embereket mutatunk be, akik a koronavírus-járvány okozta összevisszaságban végül civil állást választottak maguknak!
  • Szerző: ripost

Tóth Vera

Ideiglenesen felszolgálóként folytatja Tóth Vera, aki sok más művészhez hasonlóan hosszú időre munkanélkülivé vált a koronavírus-járvány miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Az énekesnő szerelme, Pauli Zoltán palkonyai éttermében állt munkába teljes munkaidőben és nagy lelkesedéssel.

Mindjárt vége a műszaknak. 😀👉🏻🥂🤩🍕🤘🏻

„Aki látni akarja, hogy töröm össze magam egy tálca borospohárral, vagy azt szeretné, hogy főzzek neki kávét vagy azt, hogy kitöltsek egy finom pezsgőt egy jó (párom és általam készített) házi ravioli, vagy isteni kovásztésztás pizza mellé, jöjjön hozzánk jövő hétvégén. Óvatosan, minden szabályt betartva nyitjuk a teraszt Palkonyán” – írta nemrég Vera az Instagramon.

Varga Feri

A Megasztár felfedezettje egy asztalosműhelyben dolgozik, ahol sokféle munkákat elvállal. Ferit korábban is érdekelte az említett szakma, gyermekei szobabútorát is a két kezével készítette el.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagy szerelmem az asztalos szakma, amikor kiderült, hogy nincs több rendezvény, azonnal elkezdtem. De mindent elvállalok. A technikus kollégámmal, akivel fellépni járunk, elvállaltunk egy házfelújítást burkolással. Üres ház, mindenki külön kocsival megy, maszkban dolgozunk. Minden átrendeződött. Arra, hogy lemezeket készítsünk, énekeljünk az interneten, nincs idő. Annyit melózom, hogy alig bírom” – fogalmazott az énekes.

Czabán Gábor

A Sztárban Sztár leszek felfedezettje az egyik legnagyobb hipermarket-láncnál vállalt állást kiszállítási asszisztensként.

Fotó: TV2

A dj-ként dolgozó férfi örökmozgó embernek vallja magát, akinek nem büdös a munka, ezért rögtön álláskeresésbe kezdett, amikor a vírus miatt kétségessé vált a megélhetése. A TV2 sztárja elégedett, mert a kollégáival jó kijön, a légkör pedig családias. Úgy érzi, a nehéz helyzetben ő is adhat valamit a társadalomnak a munkájával.

Détár Enikő

A népszerű díva már a vírus magyarországi megjelenésének elején átlátta a helyzetet, és civil állás keresésébe kezdett. Takarítást, autómosást, fűnyírást, betegápolást is vállalt volna, végül azonban árufeltöltőként kapott állást. Aki azt hitte, hogy a csinos színésznőnek derogál a kétkezi munka, tévedett, hiszen Enikő tökéletesen helyt állt az új szakmájában.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

”Elkezdtem gondolkodni, hogyha ez két vagy három hónapnál tovább tart, esetleg jön egy újabb hullám, akkor nem eret akarok vágni, megpróbálok nem segélyért rohanni, hanem mi az, amit én ennyi idősen el tudok végezni„ – mondta el Enikő, aki több hasonló helyzetbe került, szakmabeli munkatársával is találkozott a munkahelyén.

Lajsz András

A koktélkirály Pécsett nyitott éttermet, a koronavírus ideje alatt pedig nem derogált számára beszállni a beosztottak feladatába is. Bár nála sincs kolbászból a kerítés, mégis ingyenes étkeztetést szervezett a rászorulóknak, és az ételfutári feladatokat is magára vállalta.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem állítom, hogy könnyű a helyzetem, minden lehetséges módon próbálok fent maradni. Én magam is beálltam a saját éttermemben futárnak, ételt szállítok ki. Ingyenessé tettük a házhoz szállítást is, hogy minél inkább megmaradjon a forgalmunk” – mondta el korábban a -nak Lajsz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?