SZTÁRDZSÚSZ

Botrány, újra visszaélnek Borbás Marcsi nevével

Újra visszaélnek Borbás Marcsi nevével! A csalók több vidéki városban házalnak, és idős emberektől kérnek pénzt különféle háztartási eszközökért, amelyeket "Borbás Marcsi ajánlásával" árulnak.
  • Szerző: NNN

A szélhámosok először 2015-ben tűntek fel. Pécs környékén nyugdíjas emberekből próbáltak pénzt kicsalni azzal az ürüggyel, hogy Borbás Marcsitól és műsorától, a Gasztroangyaltól ajándékot hoztak. Miután a gyanútlan emberek beengedték a szélhámosokat, a konyhai eszközökért 40 ezer forintot kértek, mondván: a nyereményadót be kell fizetni. Borbás Marcsi már akkor kérte közösségi oldalán követőit, ne dőljenek be a csalóknak. A műsor készítői közleményben hívták fel a figyelmet az átverésre. De úgy tűnik, ez nem volt elég!

A csalók ugyanis újra felbukkantak. Szerkesztőségünk több telefont is kapott arról, hogy ismét edénykészletekkel házalnak Borbás Marcsi álkollégái. Lapunk szembesítette az újabb visszaéléssel a népszerű műsorvezetőt, akit egyáltalán nem lepett meg a hír.

Tudok róla, hogy újra ez történt, sajnos többször visszaéltek már a nevemmel.

Az a baj, hogy minden évben visszatér ez az ügy. Igazából nem tudok mit tenni. Közlöm a Duna TV-vel, ezek után már a jogászok feladata az ügyet továbbvinni” – árulta el a %%-nak Borbás Marcsi, aki tehetetlenül áll a dolgok előtt.

Az interjú további részleteit a %% napilap csütörtöki számában olvashatod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?