SZTÁRDZSÚSZ

Börtönbe is kerülhet: gyanúsítottként hallgatták ki Berki Krisztiánt

Az egykori műsorvezető gyanúsított lett abban az ügyben, ahol korábban még tanúként hallgatták meg.
  • Szerző: Ripost

Bajban van Berki Krisztián! Az egykori műsorvezető ugyanis gyanúsított lett abban az ügyben, ahol korábban még tanúként hallgatták meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amint a is beszámolt róla, Krisztián még 2018-ban balesetezett egy BKK-busszal. Megelőzött egy járatot, ami aztán hátulról belement. Most emiatt kell ismét bíróság elé állnia. Bár a balesetet akkor a rendőrség kivizsgálta és megállapította a buszsofőr felelősségét, most fordult a kocka. Ha Berki manőverével valóban veszélyeztetett másokat, akár börtönbe is kerülhet.

Fotó: Ripost

„A manőver szabályos volt. Sajnálom, hogy a buszsofőr viselkedése és lába nem volt szabályos” – mondta el határozottan a Tények Plusz videójában az izomceleb.

„Jól mutatja, hogy mennyire nehéz volt eldönteni, hogy ki volt a hibás, hogy háromszor egészítette ki a szakvéleményt a műszaki szakértő. A harmadik szakvéleményt követően közölték Krisztiánnal a gyanúsítást” – magyarázta az izomceleb ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Krisztián azonban értetlenül áll a történtek előtt. Azt állítja, hogy a buszsofőr fékezés nélkül hajtott az autójába.

Berkit most közúti veszélyeztetéssel gyanúsítják. Ha nem tudja bizonyítani, hogy nem ő hibázott, akkor akár börtön is várhat rá.

Hogy mit mondott még, megtudhatod a videóból!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?