SZTÁRDZSÚSZ

Bodrogi Gyula megkapta a védőoltást, elárulta, mit tapasztalt

Az idén 87 éves legenda mindkét dózist megkapta, de továbbra is elővigyázatos.
  • Szerző: Ripost

Az idén 87 éves Bodrogi Gyula is megkapta a koronavírus elleni vakcinát!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem voltak mellékhatások

„Igen-igen én megkaptam már a koronavírus elleni oltást. 87 éves vagyok, így előbb kerültem sorra, sőt már a második oltásomon is túl estem. Semmit nem érzetem belőle, másnap talán egy picikét, de semmi említésre méltó nem történt„ –mesélte a Metropolnak a színész.

Bodrogi Gyula
Fotó: Markovics Gábor

Hisz az orvosokban

A regisztrációt követően nem volt megterhelő Bodrogi számára az oltási folyamat, minden rendben ment.

„Teljesen ráhagytam magam a hozzáértőkre. Én azt csinálom, amit az orvos mond. Bízom bennük, mert nekik az a dolguk, hogy rendben tartsák az embert, és ha kell, akkor meggyógyítsák. Biztos nem csinálnak olyat, ami ártalmas lenne. Könnyen elfeledkezünk arról, hogy megköszönjük nekik, de én mindig megszoktam.”

Óvatos marad

A színész sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, hogy megkapta az oltásokat, ám továbbra is betartja az előírt intézkedéseket.

„Vigyázunk nehogy átadjuk egymásnak a fertőzést. Sajnos sokkal ritkábban találkoztunk az unokámmal, meg ugye a közös ebédek, az étterembe járás is elmarad így, szóval sok bosszúságot okoz nekünk ez a járvány.”

Már munkába is állt

Bodrogi az oltást követően nem tétlenkedik: ma újra indulnak a színházi feladatai.

„A mai nappal visszaálltunk a szokásos próbákra, de persze már készültem rá. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, és holnapután már folytatnánk„ -mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?