SZTÁRDZSÚSZ

Veszélyes koronavírus: szűrővizsgálat vár Bódi Gusztiékra

Már nem csak Kínában, hanem szerte a világon is rohamosan terjed a koronavírus. Bódi Guszti és Bódi Margó még december elején utaztak Thaiföldre a szokásos éves pihenésükre, ám akkor még nem fenyegetett senkit a veszélyes kór. Fiuk, Csabi a Ripost-nak elmondta, hogyan védekeznek a szülei a vírus ellen.
  • Szerző:

A népszerű zenészházaspár, Bódi Margó és Bódi Guszti évek óta minden télen visszajárnak Thaiföldre, ahol hónapokat töltenek el, hogy kipihenjék a rengeteg fellépést, és felkészüljenek az új kihívásokra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

 

Gusztiék december elején utaztak el, amikor a koronavírusnak még híre-hamva sem volt, fiuk, Bódi Csabi azonban a -nak beszámolt arról, hogyan érzik magukat a szülei most, hogy egyre nagyobb a veszély.

„A szüleim mindig roppant elővigyázatosak, mindig beadatják maguknak az összes kötelező és ajánlott védőoltást. A koronavírusra viszont egyelőre nincs gyógyszer, ezért nem tudnak mást tenni, minthogy a szokásosnál is többet mosnak kezet, kerülik a veszélyesebb helyeket, és nem vásárolnak ismeretlen eredetű ételt az utcai árusoknál” – mondta el a -nak az énekes, akinek a szülei rendkívül elővigyázatosak, és nem csak a saját, de a környezetük testi épségét is fontosnak tartják. Éppen ezért komoly és felelősségteljes döntésre jutottak.

„Amint édesapámék hazaérnek, az első dolguk az lesz, hogy elvégeztetnek egy tesztet, ami kimutatja, hogy vírushordozók-e, és mivel a lappangási idő egy hét, ez idő alatt anyu és apu otthon maradnak a házban, és nem érintkeznek senkivel. Ez így természetes, hiszen sem minket, sem az unokákat, sem pedig a közönséget nem akarják veszélynek kitenni.

Hogy mivel készülnek még Bódiék a környezetük biztonsága érdekében, azt elolvashatod a napilap keddi számában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?