SZTÁRDZSÚSZ

Bezárkózott a lakásba a magyar sztárpár: Ezzel töltik az időt

Karantén ide vagy oda, Király-Virág Anita és férje, Viktor hamar feltalálták magukat.
  • Szerző: BDF

Király-Virág Anita és Király Viktor általában mindig úton vannak, ám most a szerelmesek is visszavettek a tempóból. Bezárkóztak lakásukba, ahol többek között pihenéssel, napozással és főzéssel ütik el az időt. Anitának pedig különösen ügyelnie kell az egészségére, hiszen kisbabát hord a szíve alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem vagyok otthonülős, így nehezen bírom a bezártságot, de gyakran kiülünk a teraszra Viktorral, ahol napozunk és grillezünk. Ez valamelyest szabadságérzetet nyújt mindkettőnknek„ – kezdte a -nak Anita.

Mai programunk : grillezés, miközben megalapozzuk a nyári szinünket😄👩🏿👨🏿 #nincssmink #nincsszephaj #nincscsiniruha 😂#maradjotthon #pozitívan #töltődjfel 🙏🏼❤️

A várandós műsorvezető hozzátette, hogy éppen a jövő héten várja kötelező vizsgálatra az orvosa, de most annyira bizonytalan a helyzet a járvány miatt, hogy attól fél, bezárják a rendelőt, és nem tud elmenni.

”Jövő héten kellene mennem kötelező vizsgálatra a nőgyógyászomhoz, már hívtam is őt telefonon, hogy most ebben a nehéz helyzetben mi a teendő? Bevallom, kicsit aggódom, hogy mi lesz és hogy eljutok-e egyáltalán a dokihoz. De megnyugtatott, és mondta, hogy nincs miért aggódnom, viszont azt is hozzátette, hogy mielőtt a rendelőbe lépek alaposan fertőtlenítenem kell a kezeimet. Úgy tűnik, Viktor most nem jöhet velem, és egyedül kell elmennem a vizsgálatra” – magyarázta a csinos tévés, aki nyárra várja elsőszülött kisfiát, így nagyon bízik benne, hogy addigra jobb lesz a helyzet a mostaninál.

Addig is Anita és Viktor minden óvintézkedést betartanak, amit előír a kormány. Otthonukban vészelik át a vészterhes időket. Szeretteikkel sem érintkeznek, telefonon tartják a kapcsolatot.

”Napi körülbelül tízszer hívjuk a szüleinket telefonon, és gyakran videóhívást is indítunk. Így tartjuk egymásban a lelket„ – tette még hozzá Anita.

És ezeket olvastad már?