SZTÁRDZSÚSZ

Beszóltak neki, alaposan kiosztotta a követőjét Lékai-Kiss Ramóna

Ezúttal Lékai-Kiss Ramónát találta be az egyik követője, és csúnyán beszólt neki, amiért szerinte túl sokat dolgozik a tévés.
  • Szerző: szbd

Hétfőn este elindult a TV2-n a Ninja Warrior legújabb szériája. Az egyik műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna a Facebook-oldalán örömmel számolt be a kezdésről. A poszt alatt azonban rögtön feltűnt egy nő, aki kioktatóan közölte a csinos tévéssel, hogy túl sokat dolgozik, és így a gyerekei (Ramónának egy kisfia van) rossz anyamintát kapnak...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ramóna gyorsan helyretette a kommentelőt

Ramóna gyorsan helyretette a kommentelőt
Fotó: Instagram

„Őszintén! Ennyi tévés műsorvezetés közben a gyerekeid milyen anyamintát kapnak?” – szólt be az egyik követője Ramónának. De nem kellett sokáig várnia a válaszra. A tévés gyorsan helyretette a nőt.

„A Ninja Warriort tavasszal forgattuk, a Mintaapákat pedig nyáron. Bár nem tartozom magyarázattal, de most valamiért jólesik válaszolni. Szóval, jelen pillanatban heti két napot dolgozom összesen. Ebből egy a Dancing with the Stars munkálataié, egy pedig az egyéb forgatásoké, fotózásoké! Amit pedig mutatok a fiamnak, az egy nyitott szeretettel teli világ, ahol emberek nem vádaskodnak az interneten és nem érzik azt, hogy a saját frusztráltságuk okán bántaniuk kell valakit, például azért, mert dolgozik. Ön pont az az ember, aki akkor is idekommentelne, ha nem dolgoznék. Csak akkor azt, hogy ingyenélő vagyok” – reagált a csinos műsorvezető.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?