SZTÁRDZSÚSZ

Berki Mazsi különleges fotón mutatta meg a kislányukat

Berki Mazsi és Berki Krisztián közös kislánya, Emma Katerina november elején született meg, azóta rejtegetik a kicsit a nyilvánosság elől.
  • Szerző: ripost

November elején született meg Berki Krisztián és Berki Mazsi közös kislánya. Emma Katerinát eddig nem mutatták meg a szülei.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jóllehet, a születését videón közvetítették, de még csak sejtelmes fotók kerültek fel a kicsiről, ám a szülei ígérik, hogy hamarosan mindenki láthatja a gyermeküket.

berki mazsi

Berkiék gyermeke november elején született
Fotó: Ripost

Mazsi most egy kis ízelítőt adott a rajongóknak, és ez eddig a legjobban kivehető kép a kislányról, jóllehet, a fotó szándékosan kicsit homályos. Jól látszik azonban, hogy Berkiék gyermeke tündéri, a rajongók meg is hatódtak a kép láttán.

„Emmácskát (Apának csak Katerina), a mi kis angyalunkat hamarosan megmutatjuk Nektek is, mivel eddig CSAK a haját és a talpacskáját láthattátok. A gyermekágyas időszakot egy kicsit csak magunknak akartuk. Aztán majd utólag megmutatjuk ezt a csoda lányt, milyen is volt az első hetekben” – fogalmazott az Instagramon megosztott bejegyzésében Mazsi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?