SZTÁRDZSÚSZ

Ők is a Sztárban Sztár leszek! döntősei lettek

A nézők korábban már megismerkedhettek Tóth Gabi és Pápai Joci versenyzőivel, most megmutatjuk, kiket választott Bereczki Zoltán és Horváth Tamás.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A nézők már megismerkedhettek Tóth Gabi és Pápai Joci versenyzőivel. Vasárnap pedig, kiderült, hogy kik erősíthetik Bereczki Zoltánét és Horváth Tamásét. Nem volt könnyű az ítészek döntése, nem egyszer komolyan egymásnak is feszültek, annyira nem értettek egyet. Végül aztán kialakult a középdöntősök teljes névsora, vasárnap kezdődhet is az élő show.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megkereste a két ítészt és a középdöntőbe továbbjutott versenyzőiket is. Lássuk, ők hogyan értékelték a szereplésüket.

Sztárban Sztár
Fotó: Markovics Gábor

Bereczki Zoltán: „Életem nagy döntéseit mindig úgy hoztam, hogy próbáltam a testem reakcióit figyelni. Hogy a kezemen feláll-e a szőr, vagy a gyomromban történik-e valami, vagy a hideg-meleg futkos-e rajtam. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, már várom az élő adásokat”

– mondta Bereczki Zoltán.

Sztárban Sztár
Fotó: Markovics Gábor

Horváth Tamás: „Gyakran nem értenek velem egyet a zsűri társaim, de minden döntésemért vállalom a felelősséget. Azt szeretném, ha a versenyzőim elhinnék, hogy megnyerhetik a műsort. Erőskezű, de jó szívű mesterük leszek”

– mondta a -nak Horváth Tamás.

Bereczki Zoltán továbbjutói

Mogyoróssy Adrienn

„Rúzsa Magdi egyik dalát énekeltem. Igyekeztem mindent beleadni, szerencsére nekem is karcos hangom van, így talán könnyebben sikerült Magdit hoznom. Egy biztos, a Sztárban Sztár leszek! életem legnagyobb kalandja. Mióta szerepeltem a tv-ben felrobbant a Facebook és az Instagram is, rengeteg új követőm lett. Olyan ez, mint amikor az embernek születésnapja van, és egész nap a köszöntők miatt pittyeg a telefonja. Nagyon élvezem és komolyan készülök az élő show-ra”

– áradozott Adrienn.

Lengyel Johanna

„Reménykedtem benne, hogy leülhetek, de már annak is örültem, hogy a középdöntőig eljutottam, mert már eddig is nagyon sok jó tapasztalatot szereztem. Amikor kiderült, hogy helyem lesz Bereczki Zoltán csapatában, megkönnyebbültem, és bízok a mesteremben, hogy segítségével felül fogom múlni az eddigi szerepléseimet”

– vallotta be Johanna.

Farkas Lajos

Cserháti Zsuzsát alakítottam. A dal önmagában is meghozta a sikert, de szerencsére én is jól teljesítettem. A négytagú zsűriből mindannyian megkönnyezték az előadásomat, aminek nagyon örültem, hiszen elértem a kellő hatást. Már alig várom az élő show-t”

– mondta büszkén Lajos.

Horváth Tamás továbbjutói

Misurák Tünde:

„Sajnos nem volt sima ügy a továbbjutásom. A produkcióm közben én is éreztem, hogy nagyon küzdök a dallal. A végén aztán kaptam egy helyet és bár kérdéses volt, hogy végig ülve maradhatok–e, sikerült. Nagyon szeretném, ha az élő adásokban bizonyítanék és a mesterem száz százalékban elégedett lenne velem”

– mondta alázatosan Tünde.

Molnár Dániel

„Az AC/DC frontemberét alakítottam. Nagyon jól sikerült, azt hiszem egyedül Tóth Gabi nem volt igazán lenyűgözve, de az én mesterem elégedett volt, ez ad erőt a továbbiakra”

– jelentette ki Dániel.

Ya Ou Feng

„Szikora Robi voltam a színpadon. Eredetileg Bereczki Zoltán csapatába tartoztam, de úgy érezte, hogy az előadásom nem volt elég meggyőző. Az utolsó pillanatban Horváth Tamás megmentett és átvitt a sajátjába. Végtelen hálát érezek és ígérem, hogy az élő adásokban nagyon odateszem majd magam”

– bizonygatta az énekes.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?