SZTÁRDZSÚSZ

Durva részletek Bereczki Zoltán autóbalesetéről: Megszólalt a színész

Bereczki Zoltán néhány nappal ezelőtt szenvedett autóbalesetet az M7-es autópályán. A részletekről beszélt a színész.
  • Szerző: rp

Bereczki Zoltán az elszenvedője volt a pénteken történt autóbalesetnek és nem az okozója. Az Ébredj velünk műsorvezetője elmondta, az egyik előttük haladó autó elütött egy madarat és hatalmasat fékezett, a mögöttük érkező autó már nem tudott megállni, így beléjük hajtott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bereczki Zoltán autóbalesetéről beszélt

Bereczki Zoltán az autóbalesetéről beszélt (Fotó: LifeTV)

 

Egy szabadnapos mentős épp a sor mögött haladt, aki gyorsan félreállt és ellenőrizte, hogy rendben vannak-e az ütközésben résztvevők. Bereczki Zolival utazott várandós kedvese, Bata Éva is, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, hogy meggyőződjenek arról, hogy a baba is rendben van-e.

Az ijedtségen kívül senkinek semmi baja nem lett a balesetben.

„Pár autóval előttünk elütöttek egy madarat. Nyilván az illető megijedt, fékezett egyet, a következő már nagyobbat fékezett, és megállt a sor. Előttem is megállt egy autó, én is megálltam, és a mögöttem lévő vagy nem figyelt vagy gyorsan jött, ezt nem is tisztáztuk, de belénk szállt, beletolt az előttünk lévő autóba. Majd megjött még egy autó, így lett belőle egy négyes karambol. Hála Istennek, senki sem sérült meg” – magyarázta Bereczki.

„Ennek a balesetnek én az elszenvedője vagyok, nem az okozója. Minden híresztelés ellenére” – szögezte le LifeTV kamerái előtt Bereczki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?