SZTÁRDZSÚSZ

Kikészült Benkő László fia: Ha apa ezt fentről nézi, felháborítónak tartja

Benkő László fia nem érti ezt az egészet.
  • Szerző: Ripost

Nemrégiben egyenruhások rohanták le Benkő Balázs klubját, a Fészek Kulturális Központot. Nem ez az első alkalom, hogy razziát tart a rendőrség a szórakozóhelyen: két éve is kiszállt a hatóság a Fészekhez, s a nyitást követően rendszeresen ellenőrizték a helyiséget. Az állandó kiszállások megviselték Balázst, akárcsak tavaly elhunyt édesapját, az Omega legendás billentyűsét, Benkő Lászlót, aki korábban a fia üzlettársa volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: M1

„Biztos vagyok benne, ha apa ezt fentről nézi, felháborítónak tartja, ami zajlik. Szegényt korábban is nagyon megviselte, ami történt, akkor már ott tartott, hogy külföldre költözik„ – magyarázta Benkő Balázs a Blikknek. „Drogot vagy más tiltott szert nálunk sosem találtak, nem fogyasztottuk, nem kereskedünk vele, a saját életkörnyezetünkben előforduló problémák miatt elhatárolódunk tőle.”

Legutóbb egy hatfős születésnapi bulit tartottak a Fészekben, amikor az egyenruhások rájuk rontottak.

„Droggyorstesztet végeztek a vendégeken és az alkalmazottakon, mindenkinek többször is vizeletmintát kellett adni, amelyből lett pozitív is. Én biztos vagyok benne, hogy egyetlen alkalmazottam sem fogyasztott kábítószert, arra viszont nem tudok garanciát vállalni, hogy a vendégek mit csinálnak, mielőtt bejönnek hozzánk„ – sóhajtott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Blikk érdeklődésére elárulta, intézkedésük során hat embert állítottak elő.

Az előállítottakat a kerületi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt, szabadlábon védekeznek. A rendőrök egy emberrel szemben tettek szabálysértési feljelentést közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt, valamint egy szabálysértési körözöttet állítottak elő” – írta a BRFK sajtóosztálya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?