SZTÁRDZSÚSZ

Bangó Margit lánya elárulta: Ilyen most a kapcsolata az édesanyjával

A koronavírus-járvány miatt minden megváltozott.
  • Szerző: Doris

Sokáig, egészen pontosan 9 hosszú esztendőn át a fagyos volt a legenyhébb jelző, ami a Kossuth-díjas Bangó Margit és a lánya, Marika viszonyát jellemezte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bangó Margit lánya elárulta: Ilyen most a kapcsolata az édesanyjával

Fotó: Ripost

A két énekesnő szóba sem állt egymással, a 2020-as év azonban alapjaiban változtatta meg a kapcsolatukat.

Bangó Margit volt az, aki felemelte a telefont, majd elsőként Marika lányával, Mónikával beszélt. Ő mondta el az édesanyjának, ki hívta.

Bangó Margit lánya elárulta: Ilyen most a kapcsolata az édesanyjával

Fotó: Facebook

„Szó szerint megrendített. Ennyi idő elteltével ez nem meglepő. Egy fél órát teljes sokkban voltam, utána azt mondtam: beszélek vele, majd visszahívtam. Több mint öt órán át beszéltünk, rengeteget sírtunk. Nem normális dolog az, hogy egy anya és a lánya ennyi időn át ne beszéljen egymással- magyarázta Marika korábban a Story magazinnak.

Ezt követően felgyorsultak az események, Margit és Marika a karácsonyt is együtt ünnepelték, mára pedig elválaszthatatlanná váltak egymás számára.

„Soha nem voltam még ilyen jóban anyuval! Rendszeresen találkozunk, nagyon szoros a kapcsolatunk. Néhány napja a gyönyörű kertjében is meglátogattam őt. Töltött káposztával várt minket, istenien készíti! Utána pedig együtt ebédeltünk egy étterem teraszán” – árulta el lelkesen Marika a -nak, és azt is elmesélte, hogy már megkapta az első Pfizer vakcináját, hamarosan sor kerül a második oltására is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?