SZTÁRDZSÚSZ

Baleset és hatalmas tűz Tom Cruise forgatásán

Megint le kellett állítani a hányatott sorsú új Mission:Impossible rész munkálatait egy elrontott jelenet miatt.
  • Szerző: The_M

Tom Cruise eredetileg úgy tervezte, hogy egyszerre forgatja le a Mission:Impossible 7. és 8. részét, de jelenleg annak is örülhet, ha a hetediket sikerül összehoznia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Először a koronavírus-járvány miatt kellett hónapokra leállni, majd a lengyel hatóságok tiltották meg egy régi híd felrobbantását, ami helyett új helyszínt kell keresni, most pedig az angliai forgatás akadt meg egy baleset miatt.

Fotó: Northfoto

A tervek szerint az egyik motoros kaszkadőrnek egy hatalmas, hullámvasúthoz hasonló rámpáról kellett volna leugratnia. Majd a motor egy hatalmas kartonhalomra zuhant volna, hogy csillapítsák a földre érést. Azzal viszont nem számoltak, hogy a gyakorlás során a motor féktárcsája felforrósodik, ahogy a kipufogó és a blokk is, majd ezek lángra lobbantották a kartonágyat.

Gyorsan óriási tűz lett, amihez a helyi tűzoltóság öt rohamkocsit vezényelt ki, és a mentők is a helyszínre érkeztek, de nekik szerencsére nem volt dolguk, a kaszkadőr és a stábtagok is megúszták sérülés nélkül. Akkora füst lett a környéken, hogy a légierő szomszédos bázisát is ki kellett üríteni.

A történtek miatt most napokig nem folytathatják a munkát, mert a motor nem egy hétköznapi darab volt, és újat kell építeni. Illetve a díszlet egy része is károsodott. Tom pedig nagyon nem örül...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?