SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Klári is megkapta a koronavírus elleni oltást, így érezte magát közben

Az énekesnő nagyon izgult először, aztán kifelé jövet már azt mondta, hogy egy szúnyogcsípés is kellemetlenebb ennél. Klári biztos benne, hogy akkor is hordani fogja a maszkot, ha már védett lesz a koronavírussal szemben.
  • Szerző: Doris

Balázs Klári kedd délelőtt, a Bors kamerái előtt kapta meg az első koronavírus elleni védőoltását, aminek elmondhatatlanul örült. Úgy véli, hamarosan visszakaphatják a régi életüket és újra koncertezhetnek, ehhez viszont az kell, hogy a közönségük nagy része is be legyen oltva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balázs Klári is megkapta a védőoltást

Korda György után Balázs Klári is megkapta a vakcinát (Fotó: Bors)

„Nem az oltástól kell félni, hanem a vírustól” – mondja a Új Szent János kórházból kilépve az énekesnő, majd így folytatja:

„Biztos vagyok benne, hogy ha már meglesz a védettségem, utána is maszkot fogok hordani. A keleti kultúrákban ez teljesen elfogadott, megvéd a rossz levegő és az egyéb vírusok ellen is.”

Balázs Klárit az oltásra elkísérte férje, Korda György is, aki boldogan újságolta, hogy végre megpuszilgathatja a feleségét.

A legendás zenészpár együtt érkezett az oltópontra (Fotó: Bors)

„Amíg csak nekem volt oltásom, nem nagyon puszilgathattam a feleségem, ennek mától hivatalosan is vége” – mondta jókedvűen az énekes a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?