SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Andi visszatérhetett otthonába, nem akármire ért haza

Balázs Andi visszaköltözhet párjához, elmúlt a veszély, de jobb az óvatosság.
  • Szerző:

Balázs Andi két hétig élt külön Gábortól, mert ő is elkapta a koronavírust, de végre visszaköltözhet hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balázs Andi fertőtlenítés koronavírus

Balázs Andi kifertőtlenített lakásba költözik vissza Gáborhoz (Fotó: TV2)

Andi a -nak elmondta, nagyon boldog, de továbbra is óvatosak lesznek, ezért kifertőtlenítették a lakást még a hazatérte előtt.

„Már egy nappal korábban hazamehettem volna, de fontosnak tartottuk, hogy előtte rendesen ki legyen fertőtlenítve a lakás. Vidéken élünk, így Gábor egy napig szellőztetett, kimosott, fertőtlenített, hogy biztonságban térhessek haza. Ezt egyébként egy „sima” influenza után is mindig megtesszük, mert nagyon fontos, hogy ne adjuk át másoknak a betegségeket”– kezdte komolyan Balázs Andi, majd csengő hangon folytatta.

Gábor tünetmentesen vészelte át a betegséget

„Végre hazamehetek az én kis falkámhoz, már nagyon hiányoztak nekem. Aggódtam Gáborért, és végig azt mondtam: ha ő jól van, akkor én is jól vagyok. A munkában is kikötöttem, ha rosszabbodik az állapota, nem forgatok tovább, de szerencsére nem így történt. Rossz volt nélküle, de telefonon állandóan tartottuk a kapcsolatot, és most már két negatív teszttel végre gyógyultnak mondhatja magát. Hálás vagyok a sorsnak, hogy végig tünetmentes volt. Nagyon szerencsésnek érzem magunkat és azt kívánom, hogy mindenki így vészelje át ezt a betegséget” – mondta a színésznő, aki azt is megosztotta velünk, hogy mi lesz az első dolga, miután hazatért.

Balázs Andi

Fotó: Life TV

A Korona című sorozattal ünnepelnek

„Szerintem sírva ölelem majd a kutyákat, Gábor pedig nézi. Viccet félretéve, biztos, hogy összebújva folytatjuk a sorozatunkat, amit az elmúlt hetekben – jó fej volt – nem nézett tovább nélkülem. Kicsit morbid, a film címe: A Korona… az egyetlen fajtája, amit szeretünk” – fejezte be humorral Balázs Andi.

Alig várja, hogy megkapja az oltást

„Már nagyon várom az oltást, hogy végre ismét együtt lehessek a családommal. Apukám az elsőt már megkapta, a másodikat várja, aminek nagyon örülök, mert ezt a betegséget komolyan kell venni. Szerintem most kell a legóvatosabbnak és a legtürelmesebbnek lennünk. Míg tavaly ilyenkor 50 ismerősömből 1 volt beteg, most 15, és sajnos volt, akit el is veszítettünk a vírus miatt” – mondta a színésznő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?