SZTÁRDZSÚSZ

Bajba került a magyar sztár: nincs könnyű helyzetben a koronavírus-járvány miatt

Már csak néhány hétig tud megélni a tartalékaiból MC Hawer. Ezért, amíg nem rendeződik a koronavírus-járvány okozta gazdasági helyzet, a mulatóssztár kitalálta, hogy szakmát vált és egy élelmiszerboltban, árubeszerzőként keresi meg a mindennapi betevőt.
  • Szerző: BDF

Nem szégyen a kétkezi munka MC Hawernek! Zenészkollégáihoz hasonlóan a mulatós énekes is fellépés nélkül maradt a koronavírus-járvány miatt. Nincs bevétele és előreláthatólag még jó ideig nem is térhet vissza a színpadra, amit ugyan nehéz megemésztenie, de nem sajnáltatja magát, hanem a tettek mezejére lép. Egy B-tervvel állt elő, amivel rövidesen ismét pénz állhat a házhoz. Ha az elkövetkező hetekben sem javul a helyzet, fiatal párjával, Fannival együtt vidékre költözik és a családi élelmiszerboltban vállalnak munkát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Nincs fellépés, nincs bevétel sem. Hamarosan feléljük a tartalékainkat is, de persze kötelező kiadásaink minden hónapban vannak. Amióta eladtam a lakásomat, immáron másfél éve, azóta albérletben lakom, amit szintén havonta fizetni kell. A főbérlővel most sikerült megállapodnunk egy kedvezőbb árban. Gyakorlatilag két hónapra azt a megoldást választottuk, hogy a kaució fedezi a bérleti díjunkat. Így próbáljuk átvészelni ezt a rémes szituációt. Bízom benne, hogy mire elfogy ez a pénz, helyre rázódik a helyzet, mert ha a nyári rendezvényeket is bebukjuk, akkor már tényleg világvége lesz” – magyarázta a -nak MC Hawer, aki hozzátette, sosem volt még csak hasonló helyzetben sem élete során, és bár sokszor elfogja a kétségbeesés, jól tudja, hogy nem kesereghet, és mielőbb lépnie kell.

„Van B-tervünk. A párom szülei Borsodban élnek. A faluban van egy élelmiszerboltjuk, ami most meglehetősen jól megy. Érthető módon. Ketten vannak, apuka árut szerez be, anyuka pedig a boltban van. Régebben Fanni is dolgozott náluk, amikor még Kazincbarcikán lakott a szülői házban. Jó a viszonyom a párom szüleivel, így felvetődött, hogy beállhatunk hozzájuk dolgozni. Én mennék apukával árut beszerezni, Fanni pedig visszatérne a boltba. Pár hónapig Kazincbarcikán bérelnénk egy lakást, és ott húznánk ki addig, amíg csak lehet” – magyarázta az énekes.

„Nem tagadom, nehezen élem meg ezt az időszakot. Harminc éve családfenntartó vagyok, automatikus feladat, hogy meg kell teremtenem a családnak a mindennapi betevőt. Nekem nem büdös a munka! Lehet bohóckodni a Facebookon, de ezzel nem áll pénz a házhoz. Ciki, hogy családfenntartóként nem tudom biztosítani a páromnak, ami egy férfitől elvárható, és ez nagyon frusztrál. Rossz ez a bizonytalanság és reménytelenség. Ha tudnám, hogy két hónapig tart, és visszaáll utána minden, akkor szerényen valahogyan kihúzom, de így nehéz” – tette még hozzá MC Hawer, aki kész imádott autóját is beáldozni, ha végül minden kötél szakad.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?