Létrehozva: 2020.11.16.

Árulkodó fotók: Így viselkedett a pletykák után Horváth Tomi

Érdekes pletyka kapott szárnyra Horváth Tamásról és feleségéről, Andreáról! A hírek szerint a házaspár napokig bizonytalanságban tartotta a Dancing with the Stars készítőit, fel akarta adni a versenyt, mert állítólag a felesége féltékeny lett a táncpartnerére. Az énekes hevesen cáfol és szemlátomást immáron arra is figyel, hogy hozzá se érjen partneréhez.

Gyakori nézeteltérésekről, komoly feszültségekről és durva féltékenységi jelenetekről számolt be a Blikk. Kifejtették, hogy Horváth Tamás felesége, Andrea, aki egyben a menedzsere is, nem viselte jól, hogy egy dekoratív, gyönyörű nő, Sipos Viktória „tapogatja” a férjét. A pletyka nagy botrányt kavart, Tamás ezért a szombati adás előtt kikelve magából cáfolta a híreket a közösségi oldalán.

Ismét profi produkciót adtak elő. Fotó: Keller Mátyás A képen: Horváth Tamás, Sipos Viktória

„Csendben tűrtem, hogy eddig pocskondiáztatok engem, a családomat, a magánéletemet, és most már a műsorban való szereplésemet. Milyen informátor? Milyen kamu besúgó ad nektek fals csontbéna infókat? (…) Bizonytalanságban hagyni a TV2-őt?(…) Féltékenységgel vádoljátok a feleségem, miközben ő szól rám, hogy fogjam már meg rendesen a táncpartnerem? Mert szeretné látni a színpadon is a „latin ördögöt”, nem csak a hálónkban? Agyatlanok, eleve ő vett rá a műsorra” – fakadt ki Tamás, aki részletesen leírta, hogy hetek óta gyengélkedik, ezért csak a lehető legkevesebb időt tölti a produkció szereplőivel a készítők és a saját biztonsága érdekében, és szó sincs arról, hogy kiszáll a versenyből!

A negatív pletykák ellenére Tamás és táncpartnere, Viktória nagy mosollyal az arcukon léptek a táncparkettre a szombati élő showban, és profi előadóként mutatták be produkciójukat. Úgy tűnt, kizárták a szóbeszéd okozta sérelmeket, de a zsűri véleményezése közben egyértelművé vált, hogy a híresztelés rányomta a bélyegét a táncpár szigorúan baráti kapcsolatára. Amíg az eddig öt adásban lerítt róluk, hogy megtalálták a közös hangot, és fantasztikus munkakapcsolat van közöttük, átkarolták, és megölelték egymást.

A korábbi adások alatt többször megölelték egymást, örültek a sikernek.
Fotó: TV2

Addig a legutóbbi show alatt szinte már idegenekként álltak egymást mellett. Ezúttal a továbbjutásuk híre hallatán sem borultak boldogan egymás nyakába, ahogyan ezt korábban tették. Egy ujjal sem mertek egymáshoz érni. Persze érthető, hogy óvatosabbak, és nem akarnak táptalajt adni az újabb rágalmaknak.

Amíg korábban összeölelkezve hallgatták a zsűri véleményét, a szombati adásban végig ügyeltek arra, hogy ne érjenek egymáshoz. Fotó: Keller Mátyás A képen: Horváth Tamás, Sipos Viktória

„Nagyon jól vagyunk, profin állunk mindenhez. Egyre nagyobb a teher, közeledik a döntő. Nyilván ott szeretnénk lenni mind a ketten. Én sok lépésben nem hiszek, hogy meg tudom csinálni, Viki annál inkább. Nyilvánvalóan vannak súrlódások, de én annak örülök, hogy ez csiszol össze minket igazán” – fogalmazott a produkció után Tamás.

„Az ellentétek vonzzák egymást. Úgy gondolom, hogy pont ez a szikrázás, ami néha nehézséget okoz, amiatt tudunk tökéletesen működni a produkció közben” – tette hozzá Viki.

Kimerült Horváth Tamás lázasan, ízületi gyulladásokkal és húzódásokkal készül hétről hétre a versenyben. Az énekes maga írta le, hogy nincs a toppon és kimerült, mégis fáradhatatlanul készül az adásokra.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Szőcs Reni: Remélem élvezni fogja Amélia is az első húsvétját

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Polgár Tünde kiosztotta követőit Katalin hercegné miatt

SZTÁRDZSÚSZ

Szarvas Andi követői elárulták: a pikáns tartalmakra kíváncsiak

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget