SZTÁRDZSÚSZ

Árpa Attila: Feszesítették az arcomat!

Árpa Attila nem ítéli el a plasztikai beavatkozásokat. A színész bevallotta, hogy őt is kisebb szépészeti trükkök fiatalítják.
címkék:
  • Szerző: Dina

Árpa Attila nem tagadja, szeretne minél tovább vonzó maradni, és amin tud, először természetes úton igyekszik javítani. De nem veti el a plasztikát sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Árpa Attila: Feszesítették az arcomat

Árpa Attila: „Feszesítették az arcomat” (Fotó: Ripost)

„Azt gondolom, három meghatározó tényező van a külsőnk kapcsán. Az első a genetika, ami vagy szerencsés, vagy nem. A második az életmód, és szerintem csak a harmadik helyen van a plasztika, ha az első kettő nem elég” – kezdte a Best magazinnak a színész, akinek egyébként volt már hajbeültetése, és az arcát is fiatalították egy-egy szerep kedvéért.

„Eddig csak minibeavatkozásaim voltak, azok is általában munka miatt történt. Már többször volt, hogy hialuronsavval injekciózták és rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítették az arcomat. De a különböző fiatalító kozmetikai kezeléseket sem szoktam visszautasítani. És simán eljöhet az idő, hogy a hiúságom úgy előtör, hogy komolyabb plasztikára szánom rá magam, a testem ugyanis olyan, mint egy háborús övezet: teli vágásokkal, égésekkel, hegekkel és sérülésekkel” – fogalmazott Árpa Attila.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?