SZTÁRDZSÚSZ

Óvodás lett Ambrus Attila lánya: rossz szemmel néznek a szülők a Viszkisre

Ambrus Attila hiába kezdett teljesen új életet kilenc évvel ezelőtt, miután tizenkét év után szabadult a börtönből, a múltat nem moshatja le magáról.
  • Szerző: ripost

Harminc pénzintézetet rabolt ki hat év alatt, dúskált a pénzben és a nőkben, de végül keményen megfizetett a bűneiért Ambrus Attila. A Viszkis rablóként elhíresült egykori jégkorongos tizenkét évet ült börtönben, jó magaviselettel 2012-ben szabadulhatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jóllehet, a rácsok mögött képezte magát, azóta pedig kerámiák készítéséből él, az emberek egy része a mai napig nem felejtette el a múltbéli tetteit.

Így vannak ezzel a lánya óvodástársainak a szülei is; Anna ugyanis óvodáskorú lett, az első szülői értekezleten pedig Attila érezte, hogy ferde szemmel néz rá a többi szülő.

Ambrus Attila

Ferde szemmel néznek a szülők Ambrus Attilára
Fotó: Ripost

„Nemrég voltam szülői értekezleten is, elég hülyének is éreztem magam! Picit zavart a szituáció, de ezzel meg kell barátkoznom, hogy egy apukának bizony ez is a feladata. Bemutatkozási nap volt, és két órán keresztül mondták el, mi és hogyan működik majd, de igazság szerint nekem nagyon nem kellett bemutatkoznom... Sajnos az óvodában is ismernek már, mint a rossz pénzt, és nem tudok kibújni a bőrömből” – mondta el a Blikknek Ambrus Attila.

Az apuka ettől függetlenül boldog és hálás a sorsnak: a felesége a második gyermeküket várja, a családi életük pedig boldogabb, mint valaha.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?