SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mit mondott az orvosnak szülés után Aleska

Aleska nem alszik túl sokat, de jelenleg a nehézségeket is örömmel éli meg.
címkék:
  • Szerző: angie

Szalad az idő, már egy hetes elmúlt Sáfrány Emese kisbabája, aki természetes úton jött a világra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aleska még ismerkedik a kisfiával
Fotó: Instagram

A család már otthon van, anya és gyermeke egyre jobban megismerik egymást. Aleska a -nak elmondta, párja sok terhet levesz a válláról, Nolen pedig nagyon jó kisbaba.

Nagyon nyugodt kisbaba, de mostanában csak két órákat alszik, ami azt is jelenti, hogy én sem alszom többet. Persze a meleg sem tesz jót, de megbirkózunk vele. Az etetést is tanuljuk, de szerencsére meg tudom szoptatni Nolent”- mondta az anyuka, aki nem csak a babájára de a párjára is nagyon büszke. Ádám a szülőszobán is keményen helytállt és ő vágta el a köldökzsinórt is.

Fotó: Sáfrány Emese / Instagram

Ádám a szülés előtt is jó társam volt, de a szülőszobán bebizonyította, hogy egy igazi hős. Amióta pedig, apuka lett messze felülmúlja önmagát. Éjszakánként velem együtt felkel, mindent együtt csinálunk. Felosztjuk a feladatokat, így pelenkáz, büfiztet, altat és a fürdetni is együtt szoktuk Nolent”

- áradozott Aleska, akinek még közeliek a szülőszobai élmények, de így is azt mondja, újra vállalkozna rá.

Borzasztó fájdalmaim voltak, de amikor megláttam Nolent minden szenvedés értelemet nyert. A kórházból már úgy jöttünk haza, hogy szóltam az orvosomnak, készüljön fel, hamarosan ismét találkozni fogunk. Szeretném még újra átélni ezt a csodát és tesót szülni Nolennek – fejezte be Emese.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?