SZTÁRDZSÚSZ

A koronavírus miatt költözik össze a TV2 szerelmespárja

Fordulópontjához érkezett Békefi Viktória és Feng Ya Ou tavaly november óta tartó párkapcsolata. A Sztárban Sztár leszek! szerelmespárja bejelentette: a koronavírus-járvány miatt úgy döntöttek, ideiglenesen Szigetszentmiklósra költöznek, Vikinél laknak addig, amíg nem javul a hazai helyzet.
  • Szerző: Doris

Napról napra egyre erősebb Békefi Viktória és Feng Ya Ou szerelme. A fiatal énekesek tavaly, a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! alatt ismerkedtek meg, a műsor után pedig szinte rögtön össze is jöttek. Mivel nagyon erős köztük a lelki kapocs, már az összeköltözés is szóba került köztük, arra viszont egyikük sem számított, hogy a hazánkat is elérő koronavírus-járvány lesz az az ok, ami miatt végül ideiglenesen összebútoroznak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Azt nem mondanám, hogy pánikolunk, csak jelenleg épp szedem össze az összes cuccom, ugyanis költözünk ki Vikiékhez Szigetszentmiklósra. Nem azért mert félünk, de jobbnak tartjuk, ha távol vagyunk Budapesttől, ha rosszabbra fordul a helyzet. Viszem magammal minden zenei felszerelésem is, Vikiék házában fogunk majd együtt zenélni és videókat is készítünk” – kezdte a -nak Ya Ou, aki nemrég a Mosonmagyaróváron élő szüleinek is bemutatta szerelmét. Akkor még nem érte el a vírus Magyarországot.

Fotó: Facebook

A pár most azt tervezi, hogy önkéntes karanténba vonultnak Szigetszentmiklóson, és csak a legszükségesebb esetben hagyják el a házat.

„Tegnap elmentem egy kínai üzletbe, hogy vegyek két védőmaszkot. Az emberek, még az ismerőseim is úgy mentek el mellettem, mintha beteg lennék, pedig nekem semmi bajom, ez csak elővigyázatosság. Ezért inkább úgy döntöttünk, hog otthonról foglalkozunk a zenei dolgainkkal. Ráadásul nekem az anyukámra is nagon oda kell figyelnem, hiszen ő már idősebb, nagyobb a kockázata annak, hogy megfertőződik ” – vette át a szót Békefi Viki.

Fotó: Facebook

A Sztárban Sztár leszek! első szériájának győztese hozzátette, szerelmével együtt nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, rengeteg gyümölcsöt eszik, vitaminokat szed, és bár érték támadások azzal kapcsolatban, hogy divatot csinál a maszkból, ezeket elengedi a füle mellett. Csak az egészségére és a szerelemre koncentrál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?