SZTÁRDZSÚSZ

A koronavírus miatt fújták le Medveczky Ilona műtéteit

Az elismert táncművésznő csuklóján három operációt is elvégeztek volna, de a járvány miatt bizonytalan ideig elhalasztották az összes műtétet.
  • Szerző: Doris

Medveczky Ilona a koronavírus-járvány idején sem tétlenkedik, egész nap a kertben tesz-vesz, metszi a gallyakat, amikor pedig nem a növényekkel foglalatoskodik, akkor imádott kutyáival tölti az időt. A bezártság nem okoz neki problémát, hiszen az évek során megtanulta, hogy csak kevés embert engedhet igazán közel magához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: ICON Management

Március 24-én viszont halaszthatatlan teendője lett volna, hiszen három csuklóműtét is várt rá Szigetszentmiklóson, egy korábbi sérülés miatt. Mindhárom operációt altatásban végezték volna, de a koronavírus miatt közölték a táncművésszel: a beavatkozásokat elhalasztják!

„A bal csuklómat kellett volna felvágni, kivenni a lemezt, de ez még csak az egyik része. Korábban egy csavar került a csuklómba, ami egy ideget nyom, és úgynevezett alagút szindróma alakult ki, zsibbad a mutatóujjam. Műtét viszont nem lesz. Annyit mondtak, hogy értesítenek az új időpontról. Nem is bánom igazából, mert ez nem gátol semmiben, ugyanúgy végzem a teendőimet” – jelentette ki Ilona, akinek nemrég egy Mázli nevű kutyussal bővült a családja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?