SZTÁRDZSÚSZ

A kaliforniai étrend az oka? Meghan kislánya nagyobb súllyal született, mint Archie

Vasárnap jelentették be a második sussexi baba megérkezését, és a hivatalos királyi közleményből kiderült egy érdekes dolog is a lánykáról.
  • Szerző: The_M

Akárcsak Archie esetében, Meghan és Harry a második gyerekük megszületését is úgy jelentették be, hogy nem szóltak róla előre a Buckingham-palotának. Bár miután már hátat fordítottak a családnak, ezzel ezúttal nem szegtek szabályt. Viszont a hivatalos királyi kommunikáció így nem tudott felkészülni a közleményekkel, II. Erzsébet, Károlyék és Vilmosék is csak jóval a vasárnapi bejelentés után tudtak gratulálni a hivatalos fórumaikon. Illetve a hercegi babáknál szokásos palotai közlemény is késve került ki.

Meghan és Harry újra szülők lettek

Meghan és Harry újra szülők lettek (Fotó: Instagram)

Viszont, ha késve is, de kiderült, hogy Lilibet Diana 3486 grammal látta meg a napvilágot múlt pénteken. Vagyis egy picivel nagyobb, mint a bátyja volt. Archie 3260 grammal született. Egyes táplálkozási szakértők szerint ez Meghan új életmódjának és a környezetváltozásnak tudható be, mert Kaliforniában sokkal jobban érzi magát, mint az első terhességénél Angliában.

Ezek alapján Katalin igencsak jól elvan a hazai koszttal és a körülményekkel, hiszen mind a három cambridge-i gyerkőc nagyobb volt, mint a sussexi unokatestvéreik. György 3798, Charlotte 3685, Lajos pedig 3827 grammot nyomott, amikor világra jöttek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?