SZTÁRDZSÚSZ

A járványhelyzet alatt is pörög, erre sem volt ideje a szülinapos Jakupcsek Gabriellának

Bár Jakupcsek Gabriella szíve szerint talán egy kicsit kirúgott volna a hámból hétfőn, az 58. születésnapján, az egész napot munkával töltötte. Már reggel hétkor belépett az ATV székházának ajtaján és csak este hatkor indult haza. Ő azonban ezt cseppet sem bánja, örül, hogy a járványhelyzet ellenére is dolgozhat!
  • Szerző: Doris

Jakupcsek Gabriella roppant szerencsésnek tartja magát, ő ugyanis a koronavírus-járvány ellenére nagyon tevékenyen tölti a napjait, ha kevesebbet is, de folyamatosan dolgozik.

Fotó: Facebook

Hazánk egyik legismertebb műsorvezetője az 58. születésnapját is munkával töltötte, így csak este döbbent rá, mennyien felköszöntötték. Jakupcsek a -nak árulta el, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy bejárhat dolgozni.

„Minden reggel mosolyogva ülök be az autóba és ez a mosoly egész nap elkísér. Szerencsés vagyok, mert dolgozhatok, ha ugyan kevesebb is a munka, legalább van. Ez most nagyon felértékelődött a járványhelyzet alatt, ugyanúgy, ahogy az apró, hétköznapi örömök is. Minden nap elmondom magamnak, hogy mennyire jó nekem, hiszen azt csinálom, amit szeretek. Látom a környezetemben, hogy azok, akik a vírus miatt elvesztették a munkájukat, mennyire szenvednek. Ugyanakkor már azok sem bírják, akik home office-ban dolgoznak, megviseli őket a bezártság. Nem beszélve a gyerekekről, akik nem járhatnak iskolába és nagyon hiányzik nekik a közösség” – nyilatkozta a -nak Jakupcsek, aki maga is három gyermek büszke édesanyja.

A szülinapos tévés azt is elárulta, bár még nem regisztrált a koronavírus elleni vakcinára, mindenképp szeretne feliratkozni, hogy minél hamarabb megkapja a védőoltást.

„Még nem vagyok túl a regisztráción, de mindenképp fel fogok iratkozni” – jelentette ki határozottan.

Ami pedig az ünneplést illeti, csak szűk családi körben köszöntik majd a műsorvezetőt, és vélhetően több körben, hiszen sokan nem lehetnek együtt. Jakupcsek szerint azonban most nem is az ünneplés a legfontosabb, hanem, hogy vigyázzanak egymásra és mindenki egészséges legyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?