SHOWBIZ

„Különleges kapocs van közöttünk” – ikertestvéréért aggódik az Exatlon Bajnoka

A Bajnokok versenyzője, Virág András és nővére között különleges kapocs van. Ikertestvérekként minden fontos dolgot megéreznek.
  • Szerző: Ripost

Virág András és ikertestvére között különleges kapocs van! Az Exatlon Hungary Bajnoka lapunknak elárulta: testvérével szinte elválaszthatatlanok, mindig megérzik, ha a másikkal valami történik, legyenek akár a világ másik felén egymástól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Virág András sokat gondol az ikertestvérére

Virág András sokat gondol az ikertestvérére
Fotó: TV2

„Minden fontos dolgot megérzünk, pláne akkor, ha ilyen távol vagyunk egymástól a nővéremmel. Van egy különleges kapocs közöttünk. Általában hasonló érzések uralkodnak el rajtunk, és olyan is volt, hogy mindketten egy időben szenvedtünk balesetet a világ két különböző pontján. Most is úgy keltem fel, hogy kicsit aggódtam érte, de bízom benne, hogy minden rendben vele” – kezdte lapunknak Andris, majd hozzátette: volt, már hasonló helyzetben, hogy hosszabb ideig távol volt a nővérétől, és bár nagyon hiányzik neki a testvére, igyekszik ezt kizárni a versenyek alatt.

„Jó lesz újra megölelni a családomat”

Az Exatlon Hungary lassan a célegyenesbe ér, a versenyzőkön pedig egyre nagyobb a nyomás, hiszen mindenki a döntőben szeretne lenni. Virág András bevallotta, ő is mindent megtesz a végső győzelemért, azonban sokszor eszébe jut a családja is.

Mindenki azért küzd itt, hogy minél tovább bent maradjon, nyilván elkerülhetetlen, hogy emiatt időnként eluralkodjon rajtunk némi feszültség, de próbálom a helyén kezelni ezt. Persze nem mondom, hogy néha nem gondolok arra, milyen jó lesz újra megölelni a családomat, de addig még sok dolgom van. Szeretnék ott lenni az Exatlon Hungary döntőjében, most erre kell koncentrálnom, ezért vagyok itt„ – mondta a Bajnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?