SHOWBIZ

Világkörüli tanulókörútra indul a Séfek Séfe győztese

Végéhez érkezett a Séfek Séfe második évada, aminek győztese a szűkszavú, ám annál alaposabb Bánszki Bence lett. A fiatal férfi így tízmillió forint boldog tulajdonosa lett. Ez a pénz lehetővé teszi, hogy megvalósíthassa régi álmát és külföldön tanulhasson tovább.
  • Szerző:

Izgalmakkal és feszültséggel teli dupla adás végén derült ki péntek este, hogy Bánszki Bence nyerte meg a Séfek Séfe idei évadát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 28 éves fiatalember szoros küzdelem során került ki győztesként. Ez azt jelenti, hogy ő vihette haza a tízmillió forintos fődíjat, valamint részt vehet egy kéthetes franciaországi szakmai továbbképzésen, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

Bence a -nak elmondta, hogy a jövőben külföldön képezné tovább magát.

Fotó: TV2

„Úgy gondolom, nem az itthoni munkáimból szerezhetem a legtöbb tapasztalatot, hanem a tanulásból. Óriási lehetőségnek tartom, hogy elmehetek Franciaországba, hiszen ott komoly tudásra tehetek szert. Egyébként is szeretnék külföldi konyhákban sztázsolni, tehát ingyen dolgozni és eltanulni az ottani mesterek fortélyait. Ez már régi vágyam volt, de sosem tudtam megvalósítani. Minden alkalommal, amikor elhatároztam, hogy külföldre megyek, volt valami, ami visszatartott, elbizonytalanított és talán nem is akartam annyira. Most viszont itt a remek lehetőség, ez a győzelem megadta a kezdő lökést, most elindulhatok a világ minden tájára, hogy a saját környezetükben tanuljak a legismertebb séfektől” – árulta el a -nak Bence.

A győzelem pillanata. Fotó: TV2

Talán meglepő, de amikor jelentkezett a műsorba, Bence nem feltétlenül győzni akart, csak próbára tenni magát és még több tudásra szert tenni.

A részleteket olvasd el a napilap szombati számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?