SHOWBIZ

Óriási bejelentés: itt tér vissza a képernyőre Várkonyi Andrea

Igazi sztárdömping a megújult LifeTV-n. Várkonyi Andrea mellett Szulák Andrea, Bay Éva és Vastag Csaba is feltűnik a csatornán.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Fantasztikus megújuláson esett át a LifeTV! Az új arculat mellé új, saját gyártású műsorokkal is bővült a kínálat.

Fotó: Szabolcs László

A csatorna a megújulását követően a jövőben is a női célközönséget szólítja meg, de eddigi életmódos profilja az életérzés közvetítésével egészül ki. Céljuk az értékek közvetítése, a minőségi szórakoztatás, és hogy az emberek életének része legyen a Life.

Mészárosné Kelemen Beatrix a LifeTV sajtótájékoztatóján elmondta, hogy olyan hírességeket is sikerült visszacsalogatniuk a képernyőre, mint Szulák Andrea, vagy Várkonyi Andrea. De feltűnik a képernyőn műsorvezetőként Vastag Csaba és Bay Éva is.

Szulák Andrea a Nyugi, köztünk marad esti talk-, és gameshow-ban ismert vendégekkel feszeget majd érdekesebbnél érdekesebb témákat. A művésznő a sajtótájékoztatón nem tudott személyesen részt venni, így videóban üzent: „Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek személyesen jelen. Éppen Amerikában dolgozom. (..) Nem gondoltam volna, hogy lesz még egyszer egy olyan műsorformátum, ami engem teljes egészében magába szippant” – mondta boldogan Szulák.

Várkonyi Andrea egy év után a Női titkok című műsorában tér vissza a képernyőre. „Júliusban érkezett egy telefon, megkaptam azt a felkérést, amire érdemes volt igent mondanom. Ez egy talkshow-reality, Magyarországon teljesen egyedülálló. A díszlet intim légkört ad, mintha a saját nappalimban ülnénk, és beszélgetnénk. Nem közhelyeket fogunk elmondani, hanem tényleg magunk közt beszélgetünk majd, olyan őszinteséggel, amivel a nézők is tudnak azonosulni” – magyarázta Andrea.

Fotó: Szabolcs László

Hollywoodi sztárokkal beszélget majd Vastag Csaba és Návai Anikó. „Világsztárokkal aktuális interjúkat fognak látni a nézők. Interaktív műsorról van szó, amiben egy hollywood-i utazást is kisorsolunk majd a nézők között” – árulta el Csaba, aki hozzátette, hogy Jennifer Aniston, Eddy Murphy és számos más világsztár is feltűnik majd a Hello Hollywoodban.

Az Oldschool című műsorban pedig Bay Éva, Karda Bea és Esztergályos Cecília ad majd tanácsokat a nézőknek. „Ez egy szürreális őrület, hogy közel hetvenéves csajok kerültek képernyőre. De nagyon cool!” – tette hozzá izgatottan Éva.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?