SHOWBIZ

Erre senki sem számított: elképesztő, amit az Exatlon versenyzője művelt

Tóth Janka az elmúlt napokban nem igazán találta a helyét. Most azonban minden megváltozott.
  • Szerző: Ripost

Tóth Janka nehéz napokat tudhat maga mögött, hiszen amellett, hogy sokáig sérüléssel küzdött, a múlt heti párbajban elvesztette a legnagyobb támaszát, Szendy Lillát. A Bajnok azóta nem igazán találta a helyét a csapatban, ám úgy tűnik, valami most megváltozott. Ez pedig a teljesítményén is meglátszódik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Janka nem találta a helyét a csapatban, miután Szendy Lilla kiesett

Tóth Janka nem találta a helyét a csapatban, miután Szendy Lilla kiesett
Fotó: TV2

„Nem volt sok időm összeszedni magam, hiszen két napot adtam magamnak a sérülésem miatt, utána ismét kirobbanó formában szerettem volna teljesíteni, és hozzájárulni a csapat sikereihez. Szívemet-lelkemet beleadtam, hogy minél több pontot tudjak hozni, függetlenül attól, hogy éppen kivel futottam” – kezdte lapunknak Janka, aki a szerdai versenynap során triplázni tudott, ugyanis Anna és Dóri ellen is sikerült pontokat hoznia. Csapattársai is nyitni kezdtek felé, és észrevételeikkel segítették a Bajnokot.

„Úgy érzem, hogy a többiek is elkezdtek nyitni felém, én erre abszolút nyitott voltam, voltak észrevételeik, nem éppen pozitív értelemben, én ezekből is igyekeztem leszűrni a tanulságokat. Mindig befogadom, amit mondanak, szerintem egyre jobb a csapategység és az összhang. Elmondhatom, hogy újra megérkeztem!”

Rendeződni látszik a viszonya a lányokkal

„Francival a konfliktus előtt nagyon jó volt a viszonyom, hiszen a küzdősportból adódóan neki is nagyon hasonló a mentalitása. Történt egy törés, de néhány nap után vele és Lilkóval is egyre inkább rendeződni látszik a dolog” – fogalmazott Tóth Janka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?