SHOWBIZ

Hoppá, ezt mondta Varga Viktorról a Totem kiesője

Mindeközben az is kiderült, melyik két versenyző jutott a döntőbe a Szarvasok és a Farkasok csapatából.
  • Szerző: Doris

A TV2-n látható kalandreality, a Totem csütörtöki adásában kiderült, hogy a Farkasok csapatában Ekanem Bálint Emota áldozta fel magát a csapat másik két tagjáért, azaz Szabó Dóriért és Varga Viktorért.

Hoppá, ezt mondta Varga Viktorról a Totem kieső versenyzője

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Bálint a -nak elmondta, hogy az érzéseire hallgatott, így született meg a döntése.

„Csak ösztönösen kimondtam, hogy feláldozom magam. Akkor már annyira megszerettem őket, hogy nem volt kérdés bennem. Úgy éreztem a legnagyobbat megnyertem már a műsorban: barátokat, bajtársakat. Többet érnek minden pénznél” – mondta őszintén a fiatal énekes, aki főleg Varga Viktorral lett jóban.

„Viktorban találtam leginkább önmagamra. Ugyanolyan a lelkületünk, ez a legszorosabb kapocs köztünk és persze a zene. Sajnos nem találkoztunk elég gyakran a műsor óta. Ez a nyár szerencsére pörgős volt mindenkinek, úgyhogy csak párszor tudtunk összefutni, de az ősz már nyugisabb lesz és szeretnénk minél többször együtt lógni. Feri októberre meghívott minket egy túrával egybekötött „Falkatalálkára”, amit már nagyon várok! És persze tervezünk közös dalokat kihozni Viktorral és Busa Pistával is„ - mesélte vidáman a Farkasok csapatából távozó versenyző.

A Bakony gyönyörű tájain folyó küzdelem péntek este zárul le, ám a fináléban sem lesz hiány a meglepetésekből! Hamarosan kiderül, hogy melyik két játékos birtokolja majd a vadon ura címet és a 10 millió forintos nyereményt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?