SHOWBIZ

Meglepő kulisszatitkokat árult el a Sztárban Sztár leszek! új évadáról Tilla

Tilla óriási kulisszatitkot árult el a Sztárban Sztár Leszek! második évadáról és azt is elmondta, milyen vitákra számíthatunk a Mesterektől.
  • Szerző: Ripost

Szombaton startol a Sztárban sztár leszek! legújabb évada Tilla vezetésével! A műsor házigazdája ezért most elárult pár kulisszatitkot a forgatásokról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

„Nagyon jó csapat jött össze. Mikor mi összejövünk, van olyan, hogy percekig csak röhögünk és semmi tartalom nincs. De nem csak nevetés lesz, olyan is lesz, mikor a zsűri egymásnak feszül. Főleg Tóth Gabi és Majka” – kezdte a Mokka műsorában Tilla, aki szerint rengeteg tehetséget ismerhetünk meg a legújabb évadban.

„Őrületes meglepetések lesznek. Mindig azon izgulunk, hogy vannak-e még olyan tehetségek, akiknek olyan hangja van, mint azoknak a most már ismert énekeseknek, akik korábban tehetségkutatóban tűntek fel. És vannak!” – mondta Tilla, aki rengeteg nevetést, illetve feszült pillanatot is ígér a nézőknek.

Sztárban sztár leszek! szeptember 4-től, szombat és vasárnap esténként a TV2-n.

A kulisszatitkokról pedig a háttérműsor, a Sztárban sztár leszek! Backstage számol be szombatonként 22:00-tól és vasárnap 21:45-től a SuperTV2-n.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?