SHOWBIZ

Telt ház és hatalmas ünneplés Demjén Ferenc koncertjén

Megígértem, itt vagyok! – ezt írta ki Demjén Ferenc a Facebook-oldalára, miután megkezdődött a telt házas koncertje hétfő este a Budapest Sportarénában.
  • Szerző: Ripost

Óriási hangulat, ünneplő, boldog tömeg és sok-sok régi zenésztárs – így kezdődött a koncert, amelyen egy év után visszatért a színpadra Demjén Ferenc, az egész ország Rózsija. A kezdéskor rögtön posztolt is egyet hivatalos Facebook-oldalára – és látszik, milyen népszerű Rózsi, hiszen pillanatok alatt ezernél is többen lájkolták a bejegyzését, majd özönlöttek a kommentek a helyszínről, az Arénából: „Mi is itt vagyunk!”

A 73 éves zenész éppen egy éve adott utoljára koncertet, természetesen akkor is telt ház előtt, de azóta egészségügyi problémái miatt nem lépett színpadra. Ám most, amikor végre visszatért, újra hatalmas tömeg várta. De ott voltak a színpadon régi zenésztársai is: Balázs Fecó, Révész Sándor, Závodi János, Kóbor János... felvonult az egész magyar könnyűzene-történelem!

Rózsi természetesen hatalmas bulit csapott, megszólaltak a régi nagy slágerek – és már a jövő decemberi koncertet is beígérte!

 

 

És ezeket olvastad már?