SHOWBIZ

„Könnyezve tapsolt a közönség” – visszatért a színpadra Szerednyey Béla

Szerednyey Béla a pandémia előtt 33 darabban játszott, ám a járvány miatt ez a szám jóval lecsökkent. A színész azonban nem búslakodik, örül, hogy ismét színpadon állhat.
  • Szerző: Ripost

Szerednyey Béla visszatért a színpadra! A Jászai Mari-díjas színészt már több előadásban is láthatják a nézők, most pedig azt is elárulta, milyen érzés volt számára ismét közönség előtt játszani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„A pandémia előtt 33 darabom futott, de ez most jelentősen lecsökkent természetesen. Most kezd szép lassan beindulni a dolog, de nem bánnám, ha nem menne vissza az előadásszámom 33-ra. A 15 már azt mondom, hogy jó. Ebben a korban az ember már egy kicsit szeretne hanyatt dőlni” – kezdte a Nyár21 műsorában a színész, akit múlt héten már láthatott a közönség a színpadon, ugyanis a Puskás musicalben és A Dominógyilkosság című darabban is feltűnt.

Fantasztikus volt mindkét előadás. Aki látta már a Puskást, az tudja, hogy mennyire el tudja ragadni a nézőket. A Margitszigeten a 3000 ember, az Erkelben pedig 1500 ember állva, könnyezve tapsolt. A Dominógyilkosság kapcsán pedig nagyon izgalmas volt az első találkozás a nézőkkel. Maszkban ül az egész nézőtér a Játékszínben, de így is rettenetesen nagy siker volt. A premieren pedig végre mi levehettük a maszkot, mert a próbákon muszáj volt hordani” – tette hozzá a Jászai Mari-díjas színész.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?