SHOWBIZ

„Nem tudtam feldolgozni, hogy megnyertem” – megszólalt az Exatlon Hungary női győztese

Szente Gréta lapunknak elárulta, milyen érzések kavarogtak benne, miután megnyerte az Exatlon Hungary harmadik évadát. Sőt, pár kulisszatitkot is elárult.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary női döntőjében Szente Gréta és Buzás Dorottya küzdött meg egymással a 15 millió forintos fődíjért. A Kihívó lányok mindent beleadtak, emberfeletti teljesítményt nyújtottak a futamok során, azonban Gréti magabiztosan nyerte mindkét pályát, így végül ő emelhette magasba az Exatlon trófeáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal lány lapunknak elárulta, hogy érzi magát a győzelem után, és miként élte meg a futamokat Dorottya ellen.

Szente Gréta megcsinálta! Az Exatlon Hungary harmadik évadának legjobb női versenyzője lett

Szente Gréta megcsinálta! Az Exatlon Hungary harmadik évadának legjobb női versenyzője lett
Fotó: TV2

„Nem tudom, másból mit hozna ki egy ilyen győzelem, de én egyáltalán nem tudtam felfogni. Amikor a többiek mondták, hogy megnyertem és jöttek gratulálni, akkor sem tudatosult még bennem, hogy ez mit jelent. Ott és akkor ez olyan érzés volt, mintha egy átlagos versenynapot nyertem volna meg. Nem tudtam feldolgozni azt, hogy valójában mit is jelentett ez a nap, és azt sem, hogy ezzel vége számomra az Exatlonnak” – kezdte a -nak Gréti, aki szerint Dóri nagyon jó ellenfél volt, annak ellenére is, hogy az utóbbi időben eltávolodtak egymástól.

Amikor bekerültem a játékba, nagyon közel kerültünk egymáshoz, nagyon sok mindent meg tudtam vele osztani. A játék folyamán azonban egy kicsit eltávolodtunk egymástól, nem találtuk már azt a kezdeti közös hangot. A végén én ennek ellenére is úgy tekintettem rá, mint egy nagyon jó csapattársra, egy olyan ellenfélre, akivel méltó csatát vívhatok a döntőben„ – tette hozzá a Kihívó.

Grétivel együtt örültek a többiek is

Grétivel együtt örültek a többiek is
Fotó: TV2

Viktor volt a legnagyobb támasza

Gréti úgy érzi, nagyon sokat köszönhet a csapatának, hiszen amikor mélyponton volt, mindig ott voltak mellette és számíthatott a Kihívókra. Főként Viktorra, aki mindig ellátta őt tanácsokkal.

„Úgy gondolom, hogy mindenkire számíthattam a csapatból. Bármilyen szomorú pillanatom volt, vagy nem úgy sikerült egy nap, én bárkivel tudtam beszélgetni, és mindenki ki tudott húzni ebből a rossz hangulatból. Viktor volt az, aki olyan tanácsokat tudott adni, és olyan beszélgetéseket tudtam vele folytatni, ami nagyon sokat segített nekem a verseny alatt. Tényleg nagy támasz volt nekem” – fogalmazott a győztes.

Nem döntött még a nyereményről

„Próbáltam gondolkozni rajta, mi legyen a nyeremény sorsa, de még konkrétan nem tudok erre válaszolni. Az biztos, hogy szeretném értékálló dologba befektetni, de még ki tudja, mit hoz a jövő. Biztos vagyok benne, hogy ha eljön az ideje, tudni fogom, hol lesz ennek a pénznek a legjobb helye” – tette hozzá Gréta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?