SHOWBIZ

Könnyek között vallott Szabó Franciska: retteg, hogy elveszíti Szarka Ákost

Az Exatlon Hungary Bajnoka, Szabó Franciska retteg attól, hogy a péntek esti párbajban elveszítheti csapattársát, Ákost.
  • Szerző: Ripost

Szabó Franciska egyik rémálma vált valóra, ugyanis a kiesés szélére került Szarka Ákos. A két versenyző nagyon szoros barátságot kötött az elmúlt hetek alatt, nem csoda, hogy Francit ennyire megviseli a kialakult helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Franciska reméli, hogy Ákos tér vissza a párbajról

Szabó Franciska reméli, hogy Ákos tér vissza a párbajról
Fotó: TV2

„Nagyon örülnék, ha itt maradnál. Sokáig...” – mondta sírva Franciska. A Bajnok egyértelműen Ákos tudtára adta, hogy nem akarja elveszíteni, és bárkivel áll rajthoz, őt fogja visszavárni.

„Támaszt jelent nekem”

Ákos sem hagyta szó nélkül Franci szívhez szóló szavait. A kamerák előtt nyíltan vallott arról, mit érez csapattársa iránt.

„Ahogy előrehaladtunk az időben, kialakult egy olyan, hogy amikor valamit meg kell beszélni, azt talán vele tudom a legjobban. Ő egyfajta támaszt jelent nekem. Mind a ketten kezdőjátékosok vagyunk, folyamatosan ismeretem meg a rétegeit a személyiségének, közben ő is nagyon sok mindenről mesélt nekem. Sok mindenben tudtunk egymástól tanulni. Olyan dolgokban tud útmutató lenni, amiben én pont lemaradásban vagyok” – mondta Ákos, majd hozzátette: mindent meg fog tenni a bennmaradásért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?