SHOWBIZ

Íme, az exatlonos horrorbaleset részletei: Szabó Franciska elárulta, mi történt

Szabó Franciska, az Exatlon Hungary versenyzője visszaemlékezett a szörnyű balesetre, valamint azt is elárulta, hogy érzi magát jelenleg.
  • Szerző: Ripost

Szabó Franciska alaposan ráijesztett az Exatlon Hungary nézőire és a versenyzőkre, ugyanis a Végjátékon súlyos sérülést szenvedett. A Bajnokok játékosa az első futamában az egyik akadály után összerogyott, fájdalmas ordításából pedig mindenki tudta, hogy nagy a baj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Franci segítségére azonnal rohant mindenki, elsőként Búzás Dóri ért oda hozzá, aki próbálta megnyugtatni a versenyzőt. Később Palik László és az orvosok is a helyszínre értek, és egy hordágyon emelték le a pirosak játékosát. Francit azonnal mentőbe tették, és kórházba szállították.

Szabó Franciska pokoli kínokat élt át

Szabó Franciska pokoli kínokat élt át
Fotó: TV2

„Amikor összecsuklottam, még akkor sem éreztem semmit, utána aztán belém hasított a fájdalom. Nem tudom, hogy a fájdalom miatt, vagy jelzésképpen ordítottam, hogy baj van. Megijedtem a szituációtól. Egyre jobban kezdett erősödni a fájdalom, én pedig próbáltam nyugtatni magamat. Tisztán emlékszem a mozdulatra, és nagyon sok roppanást, reccsenést hallottam. De még mindig abban reménykedem, hogy nincs komoly baj” – fogalmazott Szabó Franciska majd hozzátette: mindegy milyen áron, de szeretné folytatni az Exatlon Hungary versenyét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?