SHOWBIZ

Raktárkoncert: Ha nem zenélhetne, a vendéglátásban dolgozna Jolly

A koronavírus-járvány miatt Jollynak manapság csak különleges alkalmakkor van lehetősége színpadra állni.
  • Szerző: Ripost

Jollynak manapság csak különleges alkalmakkor van lehetősége színpadra állni, ilyen volt a fellépése a kormány által 5,3 milliárd forinttal támogatott Raktárkoncert-sorozatban, amelyre párja, Barbara is elkísérte.

Fotó: Bors – Dombovári Tamás

„Attól, hogy a fellépések leálltak, az élet megy tovább, és zenére mindig
szüksége van az embereknek. Most talán jobban, mint bármikor máskor, mert mindenkinek sok nehézséggel kell szembenéznie. Jó néhányan elvesztették a munkájukat, úgyhogy igyekszem a zenémmel elfeledtetni a gondjaikat” – magyarázta lapunknak Jolly, aki korábban az egyik legfoglalkoztatottabb magyar előadó volt, manapság viszont csak elvétve állhat közönség elé.

„Nagyjából kéthetente szoktam koncertet adni, de mivel a fellépések mellett tévézem is, a Zenebutik csatornán több műsort is gyártok, és más előadóknak is szerzek zenéket, ma sem unatkozom. Egyébként, ha a szükség úgy hozná, simán vállalnék civil munkát is. Korábban szállodában dolgoztam, felszolgáló voltam, úgyhogy a vendéglátásban van némi tapasztalom. De akár azt is el tudom képzelni, hogy egy hotelben vacsoravendégeknek zenéljek egy szál zongora kíséretében. Egyelőre azonban maradnék az önálló buliknál, mulattatásnál hisz ehhez értek, ez az életem. Nem szívesen mennék el mondjuk autószerelőnek„ – mondta, a 42 éves énekes, aki nagyon rosszul éli meg, hogy csak különleges alkalmakkor találkozhat a rajongóival.

Fotó: Bors – Dombovári Tamás

„Születésnapokra, esküvőkre, házassági évfordulókra vagyok hivatalos, amiknek persze nagyon örülök, de nyilván jobb lenne, ha több lehetőségem volna fellépni. És nem a pénz miatt! Nyilván nekem is meg kell élnem valamiből, hisz én is kapom a sárga csekkeket, mint bárki más, de nem elsősorban a pénz miatt zenélek, hanem mert ez éltet, ezt szeretem csinálni” – fogalmazott.

Jolly Raktárkoncertje, ahogy a többi koncertfilm is, az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhető lesz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?