SHOWBIZ

Raktárkoncert: Fantasztikus hangulatot varázsolt Presser Gábor

A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző boldogan játszott ikonikus zongoráján.
  • Szerző: BDF

Magabiztosan és elképesztő nyugalmat árasztva sétált be a Raktárkoncert helyszínére Presser Gábor. Körbenézett, majd miután mosolyogva nyugtázta, hogy minden hangszer a helyén van és sorban érkeznek zenészbarátai is, néhány percre visszavonult az öltözőjébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Rövidesen visszatért a színpadra, viccelődött a stábbal, majd leült ikonikus zongorája mögé, önfeledten játszani és énekelni kezdett. Eközben olyan elképesztő energia szabadult el, amilyet csakis az ő hangja és dalai képesek kiváltani. A zenészbarátok is becsatlakoztak, Presser Gábor olyan előadóművészeket hívott meg maga mellé, mint Falusi Mariann és Novák Péter, valamint a Megasztárban felfedezett Rúzsa Magdi, és Oláh Ibolya.

Fotó: Ripost

Többek között olyan slágereket adtak elő, mint a Ringasd el magad, A Padlás című mesemusicalből ismert Örökre szépek, vagy a Vinnélek, vinnélek. Hamarosan pedig a rajongók is visszanézhetik ezeket.

A Raktárkoncertre meghívottak fellépéseit ugyanis már szeptember 21-től láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában.

A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja keltette életre a világjárvány miatt bajba jutott hazai zeneipar számára.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?