SHOWBIZ

Radics Gigi: Feledékennyé tett a várandósság – Videó

A gyönyörű énekesnő óriási mosollyal az arcán, nagy pocakkal tipegett a raktárkoncert színpadára.
  • Szerző: BDF

Radics Gigi várandóssága harmadik trimeszterében jár már, heteken belül világra hozza kislányát. A -nak ezért a raktárkoncerten megsúgta: az utolsó fellépésére készül a szülés előtt. Többek között ezért is nagyon hálás, hogy zenekarával együtt részt vehet a raktárkoncert-sorozaton, amelyet a kormány azért hozott létre, hogy segítséget nyújtson a zeneiparból élőknek. Erre a célra 5,3 milliárd forintból több mint 150 fellépést biztosít a zenészeknek és a háttérben dolgozóknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Sulyok László

„Szívből örülünk a zenekarommal együtt, hogy felléphetünk a raktárkoncerten. Megtisztelő számunkra, hogy mi is bekerülhettünk a programba. Olyat muzsikálunk, hogy leszakad a plafon” – mondta a koncert előtt nevetve a -nak Gigi.

Fotó: Ripost / Sulyok László

„Az a helyzet, hogy furcsa lesz újra színpadon állni. Azt hiszem elég látványos, hogy picit már megváltozott a helyzet, hiszen egyre nagyobb a pocakom. Technikailag is máshogyan kell énekelnem. Azt gondolom, pocakkal ez lesz az utolsó koncertem” – mondta el az énekesnő, aki egy érdekességet is elárult a várandósságáról.

Fotó: Ripost / Sulyok László

„A gyerek az eszemet is eszi” – folytatta nevetve az énekesnő. „Sokkal feledékenyebb vagyok, amióta babát várok. Többször előfordult, hogy elindultam a konyhába és útközben elfelejtettem, mit is akartam. Ez picit rémisztő, de legtöbbször vicces helyzeteket teremt” – fogalmazott Gigi, aki elárulta, hogy szerencsésnek érzi magát „könnyű terhessége” miatt.

„Csak így a vége felé érzem, hogy teherrel is jár a terhesség. A nagy meleg például kikészített. Éjjel pedig már alig tudok aludni, a mosdóba járás is elég sűrű. De összességében nincs okom panaszra, könnyű terhességem van, ezért hálás vagyok.”

Fotó: Ripost / Sulyok László

Gigi és a párja, Áron minden pillanatot együtt szeretnének megélni, ami a gyermekükkel kapcsolatos, apás szülésre készülnek.

„Szerencsére mindig megoldható volt, hogy eljussak a kötelező vizsgálatokra, de a párom nem mindig tudott bejönni velem az ultrahangra a korlátozások miatt. Az ilyen alkalmakat nehezen éltük meg, de elfogadtuk. Azt viszont szeretném, hogy Áron bent legyen velem a szülőszobán. Ő sem ellenkezik a témában. Én biztos vagyok benne, hogy életünk legszebb napja lesz. Most azért szorítok, nehogy bekavarjon a járványhelyzet” – magyarázta az énekesnő, aki elmesélte, hogy Áronnal már az összeköltözésen is túl vannak.

„Kialakítottuk a családi fészkünket és benne a babaszobát. Még egy szekrényt várok, de mindenünk megvan, amire szükségünk van” – fogalmazott boldogan Gigi, aki lapunknak elárulta, egyelőre a világjárvány miatt nem tartották meg az esküvőjüket, de ami késik, nem múlik.

„Elsősorban a koronavírus-járvány miatt nem volt eskünőnk, de úgy tervezzük, hogy jövőre megtartjuk a családunk körében.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?