SHOWBIZ

Rácz Gergőék produkciója a legnagyobb esélyes A Dal 2020-ban

Évek óta nem volt akkora sikere magyar dalnak, mint Rácz Gergő és Orsovai Reni közös produkciójának. A Mostantól magasan megnyerte a harmadik válogatót A Dal 2020-ban, amit a számok is bizonyítanak: a legnagyobb videómegosztó portálon már kilencmillióan töltötték le a dalt, ami rövid idő alatt igazi sláger lett.

Példátlan sikert aratott A Dal 2020-ban Rácz Gergő és Orsovai Reni közös duettje. A Mostantól egy nehéz párkapcsolati helyzetről, a megcsalásról szól, a dal pedig Gergő egy személyes tapasztalatából táplálkozik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az érzelmekkel telített produkció óriási népszerűségnek örvend a hallgatóság körében: csak a YouTube-on több mint kilencmillió letöltésnél jár a dal, rövid időn belül igazi sláger lett belőle.

Fotó: MTVA

A sikert azonban nemcsak ez bizonyítja, hanem az interneten megtalálható kommentek is: több ezren, egytől-egyig azért drukkolnak, hogy Gergő és Reni közös produkciója nyerje meg A Dal 2020-at.

Ekkora egyetértés talán még soha nem volt A Dal közönségének részéről abban a tekintetben, hogy melyik produkció érdemli meg a győzelmet.

S hogy mi a siker titka? Reni és Gergő egyetértenek abban, hogy a dal témája egyértelműen mélyen érinti a közönséget.

„Olyan témát boncolgat a dal, amit eddig kevesen mertek bemutatni, és sokan a magukénak tudják érezni” – mondta el Orsovai Reni.

Rácz Gergő nem tagadja, hogy a saját maga által írt dalt személyes tapasztalatok ihlették.

„A Mostantól egy megtörtént szituáció, ami velem történt meg. Egy botlásról szól, és arról a pillanatról, amikor ez kiderül. Arról az elkeseredettségről, amit ilyenkor egy nő érez, és arról a pillanatról, amikor megmutatja, hogy a nő ennek ellenére szeret” – fogalmazott Gergő.

Talán éppen ez az őszinteség az, ami miatt annyian magukénak tudják érezni a produkciót: rövid idő alatt kétezer hozzászólás érkezett csak a hivatalos videoklip alá, a kommentelők nem győzik dicsérni a dalt.

„Az a baj, hogy fényévente egyszer születik ilyen csodálatos, szívbe markoló dal. Minden kimagaslóan kitűnő! Magasra helyeztétek a mércét! Nehéz lesz überelni!” – ilyen és ehhez hasonló kommentek százai olvashatóak a dal alatt, ami nagy eséllyel menetel A Dal 2020 75 millió forintos fődíjáért.

Magasan veri az elődöntőbe jutott dalokat

Tizennyolc produkció jutott be A Dal 2020 elődöntőjébe, és bár mindegyik számnak megvan a maga közönsége, a számok egyértelműen jelzik, hogy Gergőék produkciója olyan sikert ért el a lakosság körében, amilyet egyetlen másik dal sem.

Ember Márk: Tovább – 12 ezer megtekintés

Fatal Error: Néma – 52 ezer megtekintés

HolyChicks: Pillangóhatás – 20 ezer megtekintés

Horus x Marcus: Tiszavirág ft. Fekete Bori – 272 ezer megtekintés

Kies: Az egyetlen – 20 ezer megtekintés

Kóbor Zsóka és Polgár Patrik: Valamiért – 64 ezer megtekintés

Kökény Attila: Búcsúznom kell – 437 ezer megtekintés

Molnár Dániel: Ábránd – 23 ezer megtekintés

NÁGI: Felszállok a gépre – 149 ezer megtekintés

Nagy Bogi: Maradok – 128 ezer megtekintés

Nene: Későre jár – 54 ezer megtekintés

Pál Dénes: Készen állsz – 39 ezer megtekintés

Takács Nikolas – Csendbeszéd – 3,9 ezer megtekintés

Tortuga: Mámor tér 3. – 7,7 ezer megtekintés

Turbo: Iránytű – 8,8 ezer megtekintés

Varga Szabolcs: Pillanat – 22 ezer megtekintés

Wolf Kati: Próbáld még – 51 ezer megtekintés

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?