SHOWBIZ

Nagyot bakizott Palik László az Exatlon forgatásán: elárulta, mi történt

Palik László, az Exatlon Hungary házigazdája élőben jelentkezett be a közösségi oldalán, ahol több titokról is lerántotta a leplet.
  • Szerző: Ripost

Palik László és Gelencsér Tímea ismét élőben jelentkeztek be a csütörtök esti végjáték előtt, hogy válaszoljanak a rajongók kérdéseire. Az Exatlon Hungary házigazdája többek között elárulta, hogy érkeznek-e még új játékosok a csapatokhoz, illetve arra is fény derült, hogy milyen bakit vétett, miközben a Bajnokok és a Kihívók a pályán versenyeztek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palik László átesett az egyik akadályon

Palik László a történtek ellenére is tovább vezényelte a versenyt
Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Verseny közben esett egy nagyot

Palik László a tőle megszokott humorral mesélte el, hogyan bakizott bele az egyik versenyfutamba. A történet sajátossága, hogy a bakit senki sem vette észre, csupán egy puffanást hallottak a többiek.

„Másfél hete volt ez a verseny. Elrajtoltattam a futamot, közvetítettem, ahogy eddig. Ám nem vettem észre egy dobogót, mikor keresztül akartam menni a pályán. Olyat takartam, hogy az tíz pontos volt. Viszont repülés közben is közvetítettem, és ember nem vette észre... Felpattantam, mintha semmi nem történt volna, és mentem tovább” – mesélte mosolyogva Palik.

Nagy meglepetésre számíthatunk

„Természetesen lesznek új versenyzők, hiszen most kerülünk bele a verseny közepébe. Az Exatlon a világ egyik leghosszabb maratoni megmérettetése. A verseny sajátossága, hogy hétről-hétre párbaj van, ahol kiesnek versenyzők, ennek következtében pedig feltöltésre is sor kerül. Sőt, elmondhatom, hogy nem is olyan nagyon sokára a feltöltésben lesz egy komoly csavar, egy nagy meglepetés”fogalmazott Palik László, ám, hogy pontosan milyen meglepetés várható, azt nem árulta el.

Szerinted, mi lehet a nagy meglepetés?

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?