SHOWBIZ

Óriási durranás, ezzel rukkolt elő a fiatal magyar énekes

Szólóban is megmutatja, mit tud!
  • Szerző: Doris

Romantikus dalszöveg, simulékony zenei alap és fülbemászó refrén, ennél nagyobb repülőrajtot nem is vehetett volna Gabe Marton, aki most szólóban is megmutatja, hogy mire képes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Magneoton Music Group

Bizton állíthatjuk, hogy Gabe megtalálta az útját, hiszen „Halvány vagy” című szerzeménye ékes bizonyíték arra, hogy a rendkívül tehetséges énekes önállóan is megállja a helyét a zenei palettán. Bemutatkozó dala azonnali dallamtapadás, könnyed R’n’B hangzás, a valódi modern hangszerelés mellett pedig szívhez szóló, szerethető sorokat tartalmaz.

Fotó: Magneoton Music Group

Gabe neve már ismerősen csenghet, hiszen a dalszerző a SzkiTon oszlopos tagja, akik a videós konténereken túl már a húrokba is belecsaptak a közönség legnagyobb örömére és elismerésére, de ezen túlmenően Gabe a Follow The Flow Fura Cséjével is alkotott, közös szerzeményüket több mint 7 millióan látták a YouTube-on.

Zeneileg, nehezen behatárolható a munkássága, hiszen a rap, R’n’B, pop, trap, rock, valamint a house stílusjegyei mind megtalálhatóak a dalaiban, melyekben olykor komoly, mindennapi témákat feszeget, vagy éppen szókimondóra veszi a figurát, de nem áll tőle távol az érzelmek hullámvasútja se, s humorban is feketeöves. Minderre jöjjön a bizonyíték, a „Halvány vagy”, amit itt tudtok megnézni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?