SHOWBIZ

Nem térhet haza a családjához az Exatlon kiesője

Csibi Gergő a határzár miatt nem hagyhatja el Dominikát.
  • Szerző: RIPOST

Mivel a Bajnokok a szerdai versenynapon 10:1-re elveszítették a végjáték második fordulóját is, így egyértelművé vált, hogy pénteken két férfi versenyzőjüknek kell rajthoz állni a párbajban. Így hát Csibi Gergő és Kempf Zozo küzdött a bennmaradásért, és bár a verseny rendkívül szoros volt kettejük között, végül Gerinek kellett búcsúznia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Úgy gondolom, hogy nagyon jót párbajoztunk Zozoval, szoros küzdelem volt, mondhatni igazi közönségmeccs. Nagyon sajnálom, hogy többet már nem futhatok az Exatlon pályáin” – kezdte a -nak Geri.

Mivel a dominikai kormány március 16-tól harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat, így a versenyből ezután kieső szereplők csak a rendelkezés feloldása után hagyhatják el az országot. Ez érvényes Gergőre is, akinek bár hiányzik a családja, tudja, hogy minden rendben van velük.

„Természetesen kell pár nap feldolgozni, hogy kiestem a versenyből, és nem kell minden nap korán kelni és azon gondolkozni, milyen pálya vár ránk, milyen kihívások. Próbálok minden nap edzeni és elterelni a gondolataimat. Természetesen hiányzik a családom, de tudom, hogy minden rendben van velük, és ez a lényeg” – fogalmazott a Bajnok, akinek most lesz ideje feldolgozni azt a rengeteg élményt, amit a verseny alatt gyűjtött. Bevallása szerint legjobban a hangulat fog hiányozni neki, de a pályákon is szívesen futna még.

„Azt élveztem a leginkább benne, hogy minden nap új akadályokkal kellett szembenéznem, legyen szó a pályáról vagy az ügyességi feladatról. Emellett a csapat és a Bajnokok közötti jó hangulat az, ami nagyon fog hiányozni, nagyon jókat versenyeztünk és nevettünk együtt. Tonhalas szendvicset viszont egy darabig biztosan nem fogok kérni, annyit ettem a verseny alatt” – árulta el Geri.

És ezeket olvastad már?