SHOWBIZ

Nem kell tovább várni, visszatér a képernyőre a TV2 szuperszexi sztárja

Ma este visszatér a TV2 képernyőjére Gelencsér Tímea! Az Exatlon Hungary riportere már nagyon várta ezt a pillanatot.
  • Szerző: Ripost

Gelencsér Tímea a Dancing with the Stars különkiadásának forgatása miatt nem tudott az Exatlon Hungary stábjával elutazni Dominikára, azonban a rajongónak már nem kell tovább nélkülözniük a csinos riportert, hiszen ma este visszatér a képernyőre! Timi a -nak elárulta, nagyon várta már, hogy csatlakozhasson a többiekhez, és hátra hagyhassa a télikabátot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Nagyon jól érzem magam újra itt. Nagyon hiányzott az exatlon-életérzés, hogy minden nap új izgalmak várnak, minden nap valami új történik és váratlan fordulat jön. Mindent lehet mondani, de hogy monoton, azt nem, hiába megyünk minden nap ugyanúgy a pályára forgatni, minden nap nagyon más és nagyon izgalmas” – kezdte lapunknak Timi, aki elárulta, kettős érzésekkel ült repülőre, hiszen ismét több hónapra búcsút kellett vennie a szeretteitől. Ráadásul vannak olyan dolgok, amikről nagyon nehezen tud lemondani.

„Mint az elmúlt két évben is, a családom és a barátaim fognak a legjobban hiányozni, illetve Licsi kutyám. Emellett a vezetés és a magyar ételek. Róluk a legnehezebb lemondani, amikor távol vagyok, mert otthon annyira természetes és alap, hogy ott a családom, össze tudok futni bárkivel, hogy a kutyámmal játszom, így mindig nehéz az elszakadás. Az első hónapot eddig mindig jól bírtam, általában a második hónaptól jelentkezik igazán a hiányérzet” – fogalmazott a csinos riporter, aki a tavalyi évadból tanulva, idén sokkal felkészültebben érkezett meg a forgatásra. A böröndjében helyet kapott az alapvető dolgok mellett pár ételhordó doboz, görkorcsolya és gluténmentes palacsintapor is.

Fotó: Instagram

„Felkészültem a versenyzőkből, összeraktam a szettjeimet, hogy mit szeretnék magammal hozni. Most már a tavalyi év tapasztalata is segített, sokkal praktikusabban csomagoltam, hoztam magammal görkorit például, ha nagyobb távolságot kellene gyalogolni, akkor azt gyorsabban megtegyem, ételhordó dobozokat, amiben praktikusabban tudok pakolni, de került a bőröndömbe például gluténmentes palacsintapor is. Szóval igyekeztem úgy pakolni, hogy még komfortosabban érezzem magam távol az otthonomtól” – mondta az egykori szépségkirálynő, akit ma este már láthatnak a nézők a TV2 képernyőjén.

Fontos fogadalmat tett

Az idei évre is fontos dolgokat fogadott meg Gelencsér Timi, és reméli, hogy sikerül is betartania ezeket.

„Azt fogadtam, meg, hogy ebben az évben jobban fogok hallgatni a megérzéseimre, nem hagyom magam befolyásolni. Emellett szeretnék megtanulni spanyolul és szeretném elindítani a saját vállalkozásomat, amit évek óta tervezek.”

 

És ezeket olvastad már?