SHOWBIZ

Nem hiszed el, melyik magyar színész bújt Puskás Ferenc bőrébe

Augusztus 20-án debütál a Puskás, a musical című előadás.
  • Szerző: Ripost

Nagyszabású musical darabbal emlékeznek meg a világ legjobb magyar focistájáról, Puskás Ferencről. A produkciót Szente Vajk rendezte, a főszerepben pedig Veréb Tamást láthatják a nézők augusztus 20-án 15 és 19 órakor az Erkel Színházban. A pandémiás helyzetben természetesen az egészségügyi dolgozókról sem feledkeztek meg, ők a főpróbát regisztráció után ingyenesen tekinthetik meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Puskás Ferenc és az aranycsapat története végigkísérte az életemet, amit az én drága nagypapámnak köszönhetek. Így hát mi mást tudna csinálni az ember, ha alkotásra adja a fejét, mint egy mélyen gyökerező történetet dolgoz fel. Ilyen Puskás Ferenc, az ő élete, és annak a korszaknak a világa. Szerencsére ezúttal is a legjobb kreatív csapattal dolgozhattam. Rengeteg munkaóra van mögöttünk, de nagyon várjuk a bemutatót” – fogalmazott Szente Vajk.

A nézők Puskás és az aranycsapat legemlékezetesebb pillanatait élhetik át újra. Többek között ilyen az 1952-es helsinki olimpia, vagy a Wembley Stadionban lezajlott legendás 6:3-as mérkőzés, de az alkotók 1954-es elvesztett világbajnoki döntőről sem feledkeztek meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?