SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Galambos Erzsi: nem vállal több szerepet

Még mindig játszik két darabban, de újabb munkákat már nem vállal.
  • Szerző: Ripost

Két év múlva már 90 éves lesz Galambos Erzsi, ám még mindig nagyon aktív.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„December 5-én leszek 88 éves. Így elmúlt az idő, észre sem vettem, szinte még nem is éltem. Ha sokáig maradhatnék ebben a korban, ebben a felállásban, nagyon boldog lennék. A Jóistentől kaptam egy levelet, hogy vigyázzak magamra, mert velem kezdi az örökkévalóságot – mesélte nevetve a Borsnak a színésznő.

Mint mondta, az orvosai vigyáznak rá, habár csak a vérnyomása rakoncátlankodik olykor. Az is sokat segít neki, hogy a családja a közelében él, így kényelemben és biztonságban érzi magát.

A színésznőt két darabban láthatjuk a József Attila Színházban. Játszik ugyanis a Veszek egy éjszakát és a Mici néni két élete darabban is.

„A közönség energiája feltölt, ilyenkor elfelejtem a fáradtságot, ennél többre nincs szükségem. Új darabot viszont már nem vállalok. Ebben a korban már felelősség elvállalni a próbafolyamatot, fizikailag nem is lehet bírni. Sosem voltam felelőtlen színésznő, az agyamban még mindig mindent el tudnék játszani, a vágyaim nem öregedtek, fejben még mindig hatalmasakat táncolok. Nem tehetem ki a kollégáimat annak, hogy esetleg rosszul leszek, és miattam kerül veszélybe a produkció” – mondta a legenda. Hozzátette, egyáltalán nem unatkozik, többször jár színházba, az unokájával pedig plázázni vagy iPodozni szokott.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?