SHOWBIZ

Megszólalt az Exatlon sztárja: előnyükre fordítják a vereséget a Kihívók

Besenyei Bogi szerint jobb, hogy ismét a táborba kerültek.
  • Szerző: RIPOST

A vesztes végjáték után úgy tűnik, új erőre kaptak a Bajnokok, ugyanis nem csak a medáljátékban győzedelmeskedett két versenyzőjük, de hétfőn ismét sikerült elfoglalniuk a villát. A játékosok szerint ez egy hatalmas előny, hiszen a villa minden kényelmet biztosít ahhoz, hogy kellően fel tudjanak készülni a versenyekre, és a másik csapat lendületét is képesek ezzel a fölénnyel visszaszorítani. Ennek ellenére a Kihívók mégsem búslakodnak, inkább pozitívumként tekintenek a táborra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A csapat teljesítményt és az én teljesítményemet is, bármennyire fura, pozitívan befolyásolja a tábor. Itt ugyanis kicsit többet tudunk mozogni, többet edzünk és foglalkozunk magunkkal. Jobban meg tudjuk beszélni az esetleges problémákat, és kevesebb a konfliktushelyzet” – kezdte a -nak Besenyei Bogi, aki úgy tűnik, egy cseppet sem érzi hátránynak, hogy ismét a Bajnokok szerezték meg a villát. Sőt, a Kihívó szerint az összezártságnak rengeteg pozitív hatása van a csapatára nézve, egyedül csak azt nehezményezi, hogy ilyenkor teljesen megszűnik a magánszférájuk.

„Az, hogy együtt vagyunk, mindenképp közösségépítő. A negatívum az, hogy sokkal jobban kell alkalmazkodnunk egymáshoz, sokkal jobban előtérbe jönnek olyan szokások, ami mondjuk a villában fel sem tűnne. Egy fürdő van, ez is nehézséget okoz, nem tudunk elvonulni sem” – jelentette ki Bogi, akinek nagyon oda kell tennie magát a csapatával, ha szeretnék elkerülni a párbajt, ugyanis a héten a Bajnokoknál és a Kihívóknál is a női játékosokat fenyegeti a kiesés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?