SHOWBIZ

Meglepő kijelentés, ez a versenyző vette át Mórádi Zsolt helyét

Az Exatlonban átrendeződtek az erőviszonyok.
  • Szerző: Ripost

Az utóbbi napokban nem fogtak ki túl jó szériát a Bajnokok, hiszen nem csak a hétfői villajátékot, de a jutalom és az előnyjátékot elvesztették, így ma hátrányból vágnak neki a végjáték első fordulójának. Lapunknak, a pirosak oszlopos tagja, Busa Gabi árulta el, mennyire érzi a csapata Mórádi Zsolt hiányát és mennyire rendeződtek át távozása után az erőviszonyok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nehéz az, hogy itt az Exatlonban napról napra folyamatosan megtaláljuk a motivációt. Az, hogy mindössze öten maradtunk nyolc kihívóval szemben, ez még inkább arra sarkall minket, hogy nem szabad veszítenünk, és a végjátékot mindenképp meg kell nyerjük” – kezdte a -nak Gabi. A Bajnok szerint meglátszik a csapat teljesítményén, hogy Mórádi Zsolt már nincs játékban, ám szerinte ez a társait kevésbé viselte meg. Gabi azonban még mindig nehezen teszi túl magát a történteken.

„Szerintem a csapat egészét kevésbé viselte meg Zsolti távozása, mint engem, én azért még mindig érzem a hiányát és nem érzem teljesen jól magam nélküle. De a csapat megy tovább, ott nem érzem annyira, hogy az ő távozása felborított volna mindent” – árulta el Gabi, aki szerint most Dávid vette át a tízszeres kick-boksz világbajnok szerepét.

„Nálunk nem volt sosem olyan vezéregyéniség, mint a Kihívóknál például Zalán. Amikor tanácstalanok voltunk, inkább akkor volt az, hogy Zsolti magához ragadta a szót, nyilván a távozásával maradt egyfajta űr a csapatban; de valamennyire talán Dávid átvette ebben a helyét” – mondta a Bajnok.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?