SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Tilla nehezebben viseli a házi karantént, mint a felesége – Videó

A műsorvezető is csatlakozott a kezdeményezéshez, élő videóban tette izgalmasabbá az otthonmaradók szombat estéjét.
  • Szerző: ripost

Beszélgetős videóval folytatódott a #maradjotthonchallenge. A Maradj Otthon! fesztivál különkiadása minden este hét órakor kezdődik, ezúttal Tilla válaszolt otthonról a rajongók kérdéseire.

A TV2 műsorvezetője még szokja a jelenlegi helyzetet, hiszen rendkívül aktív életet él, ezért egyelőre nem találja a helyét otthon, munka nélkül. A napjait a családjával, sorozatnézéssel és sportolással tölti.

„Minden nap futok a ház körül, edzem a kutyával és a legkisebb fiammal, Félixszel. (...) Ha nem csinál semmit az ember, még gyorsabban mennek a napok, legalábbis én így érzem” – árulta el a műsorvezető, aki nehezen bírja a bezártságot.

„A feleségem jobban viseli, nekem folyamatos bűntudatom van, úgy érzem, mintha nem lennék a helyemen. Nagyon furcsa a hangulat, nekem már kicsit hiányzik az élet, de jobb belenyugodni abba, hogy ez még tart majd egy ideig.”

Tilla azt is elárulta, hogy a Nicsak, ki vagyok! is folytatódik, ha elmúlik végre a járványhelyzet. Ráadásul a Bezár a bazár! új évadát is felvették januárban, így hamarosan azt is láthatják a nézők.

A Maradj Otthon! fesztivál március 22-től április 5-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?