SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: New Yorkból jelentkezett be a magyar énekesnő

Ezúttal Hien mesélt a mindennapjairól, és arról, hogy mi a helyzet most Amerikában.
  • Szerző: Ripost

Hiennel folytatódott csütörtök este este a Maradj Otthon! fesztivál kihívása, a #maradjotthonchallenge, aminek a lényege, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt minden este egy-egy ismert ember jelentkezik be élő videóban a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő a videóban elmesélte, mi a helyzet most New Yorkban, ahol jelenleg tombol a járvány. Hien hosszú ideje él a városban, ám bevallása szerint sosem látta még ilyennek. Elmondása szerint a koronavírus-járvány miatt világvége hangulat uralkodik ott.

„Összességében jól viselem ezt a helyzetet, viszont vannak olyan napjaim, amikor kicsit nehezebb. A karantén szuper számomra, szeretem a lakótársamat, nem unatkozom, rengeteg zenét csinálok. Amikor viszont kimegyek az utcára, akkor sokszor elmúlik a jókedvem, mert arcul csap a valóság. Most nem olyan New York, mint általában. Az emberek kerülik a szemkontaktust, úgy tekintenek egymásra, mint veszélyforrásra. Hat után pedig világvége hangulat van kint – kezdte a beszámolóját Hien, akinek azért is jött kapóra a bezártság, mert így van ideje, hogy a készülő lemezén dolgozzon. Ráadásul egy pályázatot is megnyert ehhez.

Az énekesnő egyébként elárulta azt is, hogy napirend szerint éli a mindennapjait. Enélkül nehezen viselné a bezártságot.

„Csináltam magamnak egy úgymond órarendet, hogy ne veszítsem el az időérzékemet. Beosztottam, mikor ebédelek, mikor vacsorázom, melyik napokon dolgozom, mikor edzem, mikor pihenek. Nekem ez segített abban, hogy élhető legyen számomra a karantén” – árulta el Hien, majd hozzátette: nyáron utazott volna haza Magyarországra, azonban úgy néz ki, a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításait.

„Úgy terveztem, hogy nyáron hazamegyek, de nem tudom, most mi lesz. Kiszámíthatatlan a helyzet. Honvágyam van, szeretnék már a családommal lenni, úgyhogy remélem, lesz lehetőségem utazni – fogalmazott Hien.


A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal, zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?